În trend: părul lung. Cum să-l păstrați strălucitor și sănătos

0
113
Derek Lam
Derek Lam

E sezonul părului lung – cum altfel să ne bucurăm de adierea vântului care ne răvășește șuvițele?

Dar soarele și apa sărată a mării sau cea din piscină pot deshidrata părul, îl pot fragiliza. Pentru a vă bucura de un păr frumos, e absolut necesar să țineți cont de câteva aspecte.

Uleiul de păr combate aspectul frizzy. Aplicați o cantitate de două-trei pompițe pe părul umed după spălare sau pe părul uscat, oricând simțiți nevoia. Țintiți lungimea părului și vârfurile. Este un remediu excelent pentru părul deshidratat.

Utilizați game solare. Mai multe branduri vă pun la dispoziție game create special pentru nevoile părului vara: ele conțin filtre UV și vă hrănesc podoaba capilară.

Put your mask on. Faceți pentru păr ceea ce faceți și pentru ten. Ambele au nevoie de ingrediente care să le îmbunătățească textura. O dată pe săptămână, o mască de păr nutritivă este esențială. Lăsați-o să acționeze 15-20 de minute sub un prosop încălzit, apoi clătiți.

Adăugați volum. Dacă aveți firul de păr fin, fără volum, hairstilistul Ovidiu Cristea recomandă uscarea naturală a părului sau utilizarea foehn-ului cu aer cald și apoi rece, precum și masarea cu degetele în zona rădăcinilor, după ce ați aplicat produsele.

 

 

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here