În trend: pleoapele glossy

0
Elisabetta Franchi primăvara/vara 2018

E discret, ușor de realizat și pe val. Cu toate acestea, pentru multe femei, machiajul cu pleoape glossy este cel pe care iubesc să îl vadă la altcineva, dar pe care le e teamă să îl încerce pe propria piele… sau mai bine spus, pe propriile pleoape. Oare va curge? Oare va arăta uleios? Oare va oferi o senzație lipicioasă?

La show-urile de modă, el a fost prezent de mai multe ori. Noi îl iubim! Fie că îl utilizați pentru o versiune cât mai aproape de natural, fie pentru una îndrăzneață, el este potrivit oricând, atât pentru zi, cât și pentru seară. Iată care sunt cele mai cool variante în acest moment.

All natural

Alexander Wang primăvara/vara 2018

Alexander Wang sau Giambattista Valli sunt doar câteva dintre show-urile unde modelele au afișat look-uri cu aspect foarte natural și un machiaj barely-there. Dacă priviți totuși cu atenție în zona ochilor, veți observa un văl lucios care adaugă profunzime și un aer cool. În timp ce pe piață există eye gloss-uri, puteți experimenta și folosind un gloss transparent de buze, vaselină sau un balsam de buze mai gras, care nu intră prea ușor în piele.

Giambattista Valli primăvara/vara 2018

Testați diverse formule și alegeți-o pe cea care vi se potrivește. Indiferent de primerul pe care îl utilizați pe pleoape înainte de a recurge la acest efect, trebuie să știți că el totuși produsul va migra, de aceea veți avea nevoie de retușări de-a lungul zilei ori pur și simplu să îi acceptați această formă imperfectă și cuceritoare. Pentru completarea machiajului, aplicați pe buze un gloss transparent și definiți sprâncenele.

Pleoapele glossy în nuanțe de piersică ori de café au lait

Daks primăvara/vara 2018

Un duo seducător la Daks, unde pe pleoapa superioară a fost aplicat un fard cremos de culoarea piersicii, în timp ce pleoapa inferioară a fost definită cu tonuri mai închise, pentru un efect grunge.

Elisabetta Franchi primăvara/vara 2018

La Elisabeta Franchi, modelele au purtat nuanțe maro, de cafea cu lapte, iar deasupra fardului a fost aplicat produsul glossy. Dacă optați pentru pleoape glossy, cel mai potrivit este și pielea să fie dewy și luminoasă, iar buzele acoperite de produse ce reflectă lumina – gloss sau balsam de buze.

Jocuri seducătoare

Naeem Khan primăvara/vara 2018

Pleoapele glossy sunt perechea perfectă pentru buze statement în nuanțe puternice, așa cum am văzut la Naeem Khan, Ralph and Russo Haute Couture sau Rani Zakhem Haute Couture.

Rani Zakhem primăvara/vara 2018

Pentru ochi, începeți cu un primer de pleoape, ce asigură o bază potrivită pentru rezistența machiajului. Aplicați apoi un fard de pleoape bej, maro sau în tonuri de piersică și urmați cu un produs ce asigură efectul glossy. Pentru buze, tonurile de roșu ori burgundy sunt perfecte, atâta timp cât alegeți produse lucioase.

Ralph & Russo primăvara/vara 2018

Citiți și: “De încercat: machiajul cu glitter”!

Foto: Imaxtree

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here