Incantare cu bijuterii parfumate

0

Aclamatul designer de bijuterii Tom Binns si inovatoarea parfumiera Lisa Hoffman au colaborat pentru a crea o fuziune organica de bijuterii parfumate.

Colierele minimaliste, in linii organice, sunt o juxtapunere intre metal dur si forme delicate. In forma de mici pandantive cu seminte, pretios parfumate, colierele sunt disponibile in cinci finisaje: bronz, rodium, aur, aur roz si aur mat. Pandantivele sunt decorate cu mici perforatii, ce imita miscarea bulelor de sampanie, mai mari in centru, scazand treptat spre margini.

(foto: Lisa Hoffman)

Semintele parfumate, mici sfere din faina de lemn, sunt dintr-un material sustenabil obtinut ca produs secundar din agricultura. Margelele sunt infuzate cu parfumurile ce au facut-o celebra pe Hoffman- Lemn de Agar Japonez, Orhidee de Madagascar, Neroli Tunisian, Salvie Clary Frantuzeasca si Smochina Toscana.

Pe langa materialul biodegradabil folosit, aceasta forma de parfum rezista mai mult decat orice parfum lichid. Iar daca te-ai saturat de un anumit parfum, e foarte simplu sa schimbi bilele aromate, cu altele ce reprezinta starea ta de spirit mai bine.

Desi Lisa Hoffman a creat propriile coliere, bratari si cercei inainte, aceasta este prima ei colaborare cu un designer de bijuterii, pe care si-a dorit-o din momentul in care a primit cadou un colier Tom Binns de la sotul ei. Planuieste astfel de colaborari si in viitor, dupa cum aflam de pe Harper’s BAZAAR, iar bratarile si cerceii creati in colaborare cu Tom Binns vor fi lansate in noiembrie si ianuarie respectiv. Momentan colierele se pot comanda de pe site-ul Lisei Hoffman.

(foto: FashionTrendsDaily)

Lisa Hoffman a castigat multe premii pentru inovatie, printre care si Top Five Fragrance of the Year, in cadrul FiFi Awards, poreclite Oscarurile parfumurilor. Iar Tom Binns este deja preferat in lumea modei, ultima oara accesorizand podiumul lui Jason Wu in acest NY Fashion Week.

 

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here