Inès de la Fressange revine in moda

0
181

(foto: Inès de la Fressange in Little Black Jacket)

 

Modelul si designerul francez, Inès de la Fressange, revine la conducerea label-ului sau eponim.

Inès de la Fressange a ramas o muza constanta in moda, chiar si dupa ce s-a retras din modeling. La inceput l-a inspirat pe Karl Lagerfeld, ce a vazut in ea intruchiparea viziunii Chanel Couture. De atunci, a continuat prin stil si implicare, sa contureze imaginea frantuzoaicei stilate si relaxate, pe care cu toate o admiram in secret.

In ultima vreme Inès a fost brand ambasador pentru Roger Vivier si L’Oreal. Si-a consolidate semnatura cu ghidul de stil, Parisian Chic, bestseller in care ne dezvaluie acele locuri cu farmec aparte din Paris, dar si sfaturi pentru un stil relaxat, secretele sicului francez ce ne-a atras atentia prin poze de street style.

(foto: Tumblr)

Anul trecut s-a implicat in reinvierea casei Schiaparelli, asa ca intoacerea ei spre moda si propriul brand e urmarea naturala. Inceput acum 20 de ani, in 1991, Inès de la Fressange a avut colectii de haine, accesorii si ceasuri pana in 1999. Acum, datorita cumpararii label-ului de catre un actionar ce sprijina si Elie Saab, Inès revine in rol de creative director si responsabil de imaginea brandului.

Deci, pentru cele fascinate de sarmul stilului francez, colectiile Inès de la Fressange  ce vor fi dezvaluite din toamna, se anunta noul reper de stil sic.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here