#InfloresteCuNivea și relaxează-te în cea mai mare grădină de trandafiri din România!

0
207

Suntem întotdeuna în căutare de produse de îngrijire inovatoare, care să ne îmbunătățească sănătatea și aspectul pielii. Două dintre acestea sunt apa micelară bifazică și șervețelele micelare din noua gamă NIVEA Rose Micellair, care au numeroase beneficii pentru toate tipurile de ten. Iar pentru a sărbători lansarea noilor produse, NIVEA pune la bătaie două citybreak-uri la hotelul Leon & Spa 4* din Arad și un tur al Rozariului de la Mândruloc.

Atât apa micelară, cât și șervețelele NIVEA Skin Breathe elimină eficient machiajul, curăță ușor, calmează și hidratează. Machiajul și impuritățile sunt îndepărtate prin intermediul particulelor din loțiune, denumite micele, ce acționează precum un magnet. Formula cu apă de trandafiri restabilește echilibrul natural și nivelul de hidratare al pielii.

Această formulă este potrivită și pentru pielea sensibilă și pentru îndepărtarea machiajului rezistent la apă. După utilizare, pielea se simte curată și revigorată, având un aspect sănătos. Poți găsi mai multe detalii despre noua gamă NIVEA Rose Micellair aici.

Ce poți câștiga? Unul dintre cele două premii constând în:

● Două nopți de cazare la hotelul Leon & Spa 4* din Arad, pentru două persoane
● Un tur absolut special la Rozariul de la Mândruloc, care vă va face să iubiți și mai mult trandafirii, dar și să învățați să-i îngrijiți corect
● Un voucher de transport în valoare de 500 lei

Ce trebuie să faci pentru a câștiga?

Postează pe Instagram o poză făcută de tine cu unul sau mai mulți trandafiri, care să conțină hashtag-ul #InfloresteCuNivea.

Echipa Cosmopolitan va prelua și reposta zilnic cele mai bune fotografii, pe pagina de Instagram Cosmopolitan România. Toate fotografiile vor fi afișate și pe pagina campaniei.

Postarile cu cele mai multe reacții pe Instagram vor câștiga automat unul dintre cele 2 premii.

Perioadă de înscriere: 24 aprilie – 24 mai

Câștigătorii vor fi anunțați pe 1 iunie 2019.

Mult succes!

Citește AICI regulamentul concursului.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here