(P) Top 5 influenceri din industria jocurilor de noroc și contribuția lor

0
jocuri de noroc

Influencerii sunt „vocile” internetului. Sunt cei care ne inspiră în a face anumite lucruri interesante și în recomandările cărora credem. Și domeniul jocurilor de noroc are influencerii lui, cei mai mulți dintre ei au conturi pe Instagram și și-au creat în jurul lor adevărate comunități de adepți.

E suficient ca un influencer cu milioane de urmăritori să facă o postare despre un anumit joc sau câștig și informația se răspândește cât ai clipi din ochi. De obicei, influencerul menține o relație strânsă cu urmăritorii săi, fie prin mesaje sau răspunzându-le la comentarii, dar și prin postări regulate.

Studiile arată că 40% din populația lumii utilizează social media, deci există miliarde de persoane care urmăresc unul sau mai mulți influenceri, în funcție de interesele lor. Industria jocurilor de noroc are și ea influencerii ei, practic are propriile ei celebrități pe Instagram, în cea mai mare parte jucători deveniți populari prin câștigarea unui turneu de poker sau prin dobândirea unui mare premiu online.

Acești oameni și-au creat conturi de Instagram și au început să posteze lucruri legate de ceea ce au realizat, cum au făcut-o și stilul lor de viață extravagant. Unii au preluat rolul experților din industrie și și-au completat conturile cu conținut educațional despre jocuri de noroc. Practic, ceilalți jucători care s-au strâns în jurul acestor conturi i-au transformat în influenceri.

Toți acești influenceri sunt însă dovada faptului că nu doar norocul este cel care te duce spre câștig, ci și strategiile bine puse la punct. Pentru informații detaliate legate de modul în care poți câștiga și tu intră pe https://www.bonuscazino.ro/ (locul unde găsești cele mai bune bonusuri la cazino pentru operatorii din România).

Iată care sunt cei mai populari influenceri din lumea jocurilor de noroc și cum au schimbat ei această industrie:

Dan Bilzerian

Dan Bilzerian este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri de pe Instagram. Are aproape 27 de milioane de urmăritori. Bilzerian și-a făcut un nume jucând și câștigând turnee mondiale de poker și trăiește o viață exuberantă, pe care o arată cu mândrie lumii întregi. Mulți tocmai de aceea îl și urmăresc, întrucât vor să vadă cum e să ai bani și să îți permiți orice. Contul său este plin de fotografii în care apare înconjurat de modele sexy, la petreceri unde curge băutură fină. Le arată fanilor săi casele sale, iahturile, banii și chiar armele pe care le deține legal.

Floyd Mayweather

Fostul boxer american Floyd Mayweather are un apetit aparte pentru jocurile de noroc. Mayweather are avioane private, se distrează înconjurat de fotomodele, iar fotografiile și videoclipurile de pe contul său sunt mărturie în acest sens. Este, de asemenea, cunoscut faptul că este un fan al pariurilor mari, dar și al câștigurilor pe măsură.

Daniel Negreanu

Daniel Negreanu este considerat drept cel mai de succes jucător de poker din istorie. Este român stabilit în Canada și a obținut de pe urma jocurilor de noroc nu mai puțin de 90 de milioane de dolari. A câștigat 6 brățări World Series of Poker, dar are și două titluri de campion la World Poker Tour. Este autor de cărți de specialitate și membru al Team PokerStars Pro. Poate fi văzut în preajma multor vedete ale lumii. Este adeptul unui stil de viață sănătos, inspirând mulți oameni să trăiască astfel și să facă sport.

Robert Gorodetsky

Robert Gorodetsky este un jucător profesionist de Blackjack care a câștigat milioane de dolari și este cunoscut ca fiind un mare fan al pariurilor sportive. Lui Gorodetsky îi place să parieze pe orice ți-ar putea trece prin cap. Însă faima sa vine ca urmare a succesului la jocurile de noroc, succes obținut cu ajutorul unor strategii pe termen lung, care au dus la creșterea contului său bancar.

Phil Ivey

Jucătorul american de poker Phil Ivey are un titlu World Poker Tour și nu mai puțin de 10 brățări World Series of Poker. În plus, Phil Ivey are și nouă apariții la masa finală la World Poker Tours. Chiar dacă este unul dintre cei mai de succes jucători de poker din întreaga lume, el nu este adeptul unui stil de viață extravagant, iar contul său Instagram este destul de personal și plin de fotografii amuzante.

 

 

Sursa: agentia Machteamsoft

Sursă foto: Pixabay

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here