Ingerii Victoria’s Secret: topul modelelor cu cea mai mare influenta in social media

0
ingeri Victoria's Secret cu influenta in social media

Toate cele 14 de femei care detin prestigiosul titlu de Inger Victoria’s Secret au un succes teribil in social media. Insa, potrivit unui nou studiu realizat compania de analiza D’Marie, unele dintre ele sunt mai influente decat altele.

ingeri Victoria's Secret cu influenta in social media

Compania a analizat influenta online a modelelor Victoria’s Secret bazandu-se pe „un algoritm care compileaza peste 24 de valori specifice din fiecare platforma de social media” pentru a determina care este cel mai puternic inger.

Pe locul 1 s-a clasat Adriana Lima, iar Elsa Hosk, in mod surprinzator, nu s-a aflat nici macar printre primele cinci. „Sistemul de clasificare D’Marie se bazeaza pe capacitatea fiecarui influencer de a genera engagement si conversii.

Noi numim aceaste caracteristici <<valoarea reala>> a unui influencer,” a explicat un reprezentant pe site-ul companiei. „Am dezvoltat un algoritm care compileaza peste 24 de valori specifice din fiecare platforma de social media, valori care determina clasarea unui individ.”

Desigur, in conformitate cu algoritmul D’Marie, Kendall Jenner este in prezent modelul cu cea mai mare influenta din lume, urmata de Cara Delevingne, si apoi de Gigi Hadid. Dar daca sunteti curioase sa aflati care sunt cei mai populari ingeri Victoria’s Secret, iata topul rezultat in urma studiului:

1. Adriana Lima

HAPPY #NationalLipstickDay #MaybellineGirls ????

O fotografie postată de Adriana Lima (@adrianalima) pe

2. Alessandra Ambrosio

Dans les rues de paris … #ootd #dujour

O fotografie postată de Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) pe

3. Taylor Hill

4. Josephine Skriver

tag a friend you would like to be here with ?? ?: @elizabethsulcer

O fotografie postată de Josephine Skriver (@josephineskriver) pe

5. Lily Aldridge

Cititi si: “Best dressed: saptamana 15 – 22 iulie”!

Foto: Guliver/ Getty Images, instagram.com

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here