Inna strălucește în noua campanie glo™ Hyper+

0

Dacă nu ai văzut clip-ul interactiv a cărui protagonistă este Inna, pregătește-te pentru o experiență fashion & dreamy.

Campania dezvăluie patru universuri fantastice pe care le poți descoperi într-o călătorie virtuală alături de Inna și glo™ Hyper – o invitație din partea glo™ de a găsi inspirație în ipostaze spectaculoase și look-uri pe măsură.

Campania este dezvoltată sub forma unui scurtmetraj: începutul o surprinde pe Inna în lumea ei obișnuită, idealizată într-un univers perfect alb. Albul ilustrează universul cunoscut, viața de zi cu zi a artistei, unde se află în zona de confort. Contextul e dominat de multă energie și acțiune, dar conferă totuși acea senzație de “prea” perfect. Este momentul în care Inna descoperă o cutie cu patru portaluri care, prin luminile circulare, o ghidează fiecare înr-un nou univers. Continuarea video-ului interactiv este controlată de utilizatori, ei fiind cei care aleg în ce univers pot călători, alături de Inna, dintre cele patru Hyper Worlds inspirate de teme precum explorare, creativitate, încredere în sine și visare: The Wanderer, The Creator, The Power Warrior, The Infinite Dreamer.

The Wanderer – Inna are parte de o aventură inedită: un zbor deasupra mării și un moment magic de regăsire în mijlocul naturii. Totul este o metaforă ce exprimă universul celor pasionați de explorări: Universul mindfulness-ului, al flow-ului, al naturii. Este un loc exotic – o junglă luxuriantă în care o întâlnim pe Inna într-un outfit care se integrează perfect în peisaj: un total look animal print.

The Creator – Călătoria continuă într-un univers în care Inna a ales să poarte o rochie-hoodie, plină de viață, de culoare și de idei, potrivită pentru o persoană nonconformistă și pentru o incursiune într-un univers al creației. Această nouă lume în care pătrundem este Universul creativității, al libertății de expresie, al imaginației explozive. Universul în care poți ieși din previzibil și, mai mult, să faci acest pas la fel ca Inna care experimentează arta în cele mai puternice și neașteptate combinații de culori.

The Power Warrior – Descoperirea lumilor continuă în universul puterii, al încrederii, în care Inna își face apariția în postura unei luptătoare moderne și încrezătoare. Este universul sălbăticiei interioare, în care Inna explorează puterea supremă, urcă pe motocicletă și îmblânzește calul. Un univers în care te vei regăsi, o lume pentru toți cei care visează să fie puternici, să își câștige independența.

The Infinite Dreamer – Ultimul univers este dedicat visării, plutirii, conectării cu întreaga lume, iar personajul nostru principal reflectă din plin această stare de armonie într-o ținută aflată în concordanță cu poezia imaginilor. O însoțim pe Inna într-un univers magic, o ușă către lumea celor care visează în deplină armonie cu sine și cu mediul înconjurător. Artista călătorește în mijlocul oceanului și plutește prin aer, în lumi care se amestecă și se întrepătrund, alegând prin puterea imaginației să fie oriunde își dorește.

Inna este un artist cunoscut ca trendsetter, care din primul moment al videoclipului interactiv ne surprinde cu o stare unică, dar și cu o ținută memorabilă, pregătindu-ne astfel pentru ipostazele diferite în care o vom întâlni pe măsură ce pătrundem alături de ea în fiecare univers. Cele patru lumi diferite în care călătorește Inna sunt deopotrivă o experiență senzorială, o stare de spirit și de atitudine. Ținutele alese de Inna sunt uimitoare și creează un perfect match cu fiecare senzație și emoție profundă transmisă de artistă în aventurile din cele 4 universuri în care se lasă purtată de portalurile Hyper+.

Întreaga experiență virtuală este disponibilă pe site-ul https://glo.ro/pages/hyperworlds/. Pășește alături de Inna în aceste universuri fantastice, descoperă ce ți se potrivește și în care dintre cele 4 călătorii unice te simți cel mai bine.

(18+) glo™️ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here