Inside Fashion Competition YKK 2016

0

YKK, producatorul mondial de fermoare, a initiat competitia  ”Inside Fashion” dedicata studentilor de la Facultatile de Design, Arta Decorativa si Textile din Romania, pentru a promova, indruma si sustine creativitatea tinerilor designeri si pentru a facilita o conexiune intre tinerii creativi si industria de profil din tara noastra.

Tema competitiei din 2016, Costumul de Samurai Reinterpretat cu Fermoare, a fost propusa pentru a permite studentilor o abordare indrazneata a esteticii echilibrate a vestimentatiei japoneze, reprezentata de tinuta celor mai nobili luptatori ai lumii.

1

2

3

Plecand de la filozofia japoneza „No one prospers without rendering benefit to others” – ce sta la baza experientei business-ului grupului de peste 75 de ani, YKK vede in fiecare tanar talentat un nou brand de succes in lumea modei.

Inside Fashion Competition YKK 2016 s-a adresat studentilor din anii I si II de la Facultatile de Design, Arta Decorativa si Textile din Arad, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Oradea, Sibiu si Timisoara. In urma inscrierilor efectuate de studenti, s-au ales cele 16 schite finaliste, pe care le puteti vedea aici: http://insidefashion.ro/finalisti-2016/

Cu ajutorul profesorilor coordonatori cei 16 finalisti vor transforma in produs vestimentar schita cu care au intrat in finala competitiei, prezentandu-le apoi la Gala Inside Fashion din 17 mai 2016, ce are loc la Bucuresti. Invitat special la Gala Inside Fashion, si presedintele juriului, este Kei Kagami, artistul nipon celebru în lumea design-ului conceptual de accesorii, totodata ambasador mondial al YKK.

Mai multe detalii despre Inside Fashion Competition YKK 2016 se gasesc online, pe website-ul oficial al concursului: www.insidefashion.ro 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here