Inside look: vernisajul Louis Vuitton – Marc Jacobs

0

Dupa cea mai impresionanta prezentare de la Paris, show-ul Louis Vuitton, Marc Jacobs a fost din nou in centrul atentiei pentru publicul Saptamanii Modei odata cu vernisajul expozitiei Louis Vuitton – Marc Jacobs, la muzeul Les Arts Décoratifs.

A fost un eveniment onorat de o multime de celebritati – Gwyneth Paltrow, Sarah Jessica Parker, Catherine Deneuve, Natalia Vodianova, Kristen Stewart, Robert Pattinson, Charlotte Gainsbourg, Poppy Delevingne, Bianca Brandolini si Anna Dello Russo, printre ele -, dar marele star al serii a ramas Marc Jacobs insusi, care si-a facut aparitia intr-o rochie polo roz.

Iata ce cred vedetele despre expozitie & despre prezentarea din urma cu doua zile, cand catwalkul a fost transformat intr-un peron stylish de gara pariziana, pentru o calatorie cu Louis Vuitton Express.

[vimeo 38217043 610 343]

Video prin bunavointa Louis Vuitton

Ampla retrospectiva de la muzeul parizian se desfasoara pe doua etaje: gentile de voiaj create de Louis Vuitton sunt expuse la primul etaj, in contextul colectiilor si al accesoriilor de moda din secolul al XIX-lea, in timp ce o selectie de creatii emblematice Marc Jacobs, din cei 15 ani de cand este director artistic al casei, ocupa al doilea etaj. Expozitia, deschisa intre 9 martie si 16 septembrie, explica astfel atat originile succesului fondatorului casei, cat si felul in care Jacobs imbina cu succes traditia brandului cu natura schimbatoare a modei.

Vezi imagini din colectia Louis Vuitton toamna-iarna 2012/2013.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here