Stil personal de festival: 10 outfituri de pe Instagram care să te inspire

0
Outfituri de festival Kate Moss, Glastonbury 2005
Kate Moss, Glastonbury 2005

A mai rămas o zi până la Electric Castle 7 și tot nu ai reușit să te hotărăști asupra unor outfituri în care să te simți bine? Regula numărul unu: indiferent de piesele pe care le alegi să îți încapă în bagaj, nu uita că cel mai important este să te simți confortabil în ele și să fii tu. De asemenea, nu uita că, practic, vei dansa în câmp, prin iarbă și noroi, așa că încearcă să îți faci niște ținute cât mai practice. Asta nu înseamnă că nu poți ieși în evidență cu anumite detalii așezate la locul potrivit.

Sfatul nostru ar fi să nu te aglomerezi prea tare și să îți alegi câteva piese pe care să le combini diferit în fiecare zi. Noi am cotrobăit prin tot Instagramul să găsim câteva idei de ținute de la care să pornești și care să te inspire să-ți creezi propriul stil de festival.

Bucket Hat

Pălăriile bucket hat din cultura hip-hop a anilor ‘90 sunt senzația verii. Piese pe care le-am părăsit când am făcut 12 ani revin în forță vara asta și pot fi un element foarte fun, în special în contextul unui festival. Alexa Chung a purtat una la Glastonbury. Da, bucket hat-ul, în ciuda scepticilor, a devenit acceptabil și chiar cool.

View this post on Instagram

🍯

A post shared by Alexa Chung (@alexachung) on

Salopeta cargo

Anul acesta ne-a atras atenția colecția Rosalia x Pull & Bear, iar piesele propuse sunt foarte potrivite pentru un festival. Cel mai mult ne place acest jumpsuit / salopetă crem inspirată de uniformele Ghostbusters, de pe șantier sau din benzinării.

Timothee Chalamet a văzut potențialul acestui look înaintea tuturor, când a purtat o bluză de muncitor de la Off White la Premiile Independent Spirit Awards.

Tinute de festival_Timothee Chalamet
Timothee Chalamet, 2018 Film Independent Spirit Awards (Getty Images)

Franjuri glam

Dacă nu ești genul care se aruncă în moshpit-uri, poți încerca să-ți faci o ținută mai glam purtând piese cu franjuri.

Pantalonii de ciclist #bikeshorts ne-au cucerit și nu ar trebui să lipsească din bagaj.

Boho șic

Pentru concertul Florence + The Machine ar merita să încerci o ținută boho inspirată de stilul personal al solistei Florence Welch.

Kate Moss și cizmele iconice de la Glastonbury

Fiecare festival este o ocazie să aducem înapoi lookul classic creat de Kate Moss la Glastonbury. Cizmele Hunter și jeanșii foarte scurți combinați cu o vestă neagră bărbătească nu se vor demoda niciodată.

Kate Moss, Glastonbury 2005
Kate Moss, Glastonbury 2005

Outfituri împletite, ideale pentru festival

Inspiră-te din ținutele iconice ale lui Jane Birkin.

Foto: Getty Images, Instagram

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here