Insta Glow: ce produse să utilizați pentru a păstra bronzul intact tot anul

0

Cu siguranță vă doriți să obțineți și să păstrați acea strălucire aurie, frumoasă a pielii bronzate, pe tot parcursul anului. Expunerea excesivă la soare poate duce la apariția prematură a semnelor îmbătrânirii pielii, așa că aceasta nu este soluția pentru a obține un aspect bronzat atractiv. 

Gelul Sunright Insta Glow pentru față și corp

Indiferent de sezon, puteți să îi oferiți pielii un aspect bronzat cu Sunright Insta Glow, pe care îl puteți observa după 15 minute de la aplicare. Produsul vă va ajuta să vă bucurați de un aspect bronzat, deosebit, oferind beneficii de hidratare, fără această expunere excesivă la soare. Recomandăm și utilizarea unei creme de zi cu un filtru UV care vă va proteja pielea împotriva expunerii zilnice la razele UV (Sunright® 35 și Sunright® 50 sunt două produse de protecție solară care oferă protecție UVA/UVB pentru a ajuta la protejarea pielii împotriva efectelor vizibile ale fotoîmbătrânirii), așa cum au demonstrat studiile. Este important de reținut că Sunright Insta Glow nu este un produs de protecție solară. Trebuie să vă protejați pielea de soare în mod adecvat.

Potrivit pentru toate tonurile de piele

În plus, Sunright Insta Glow este răspunsul la două dintre cele mai recente tendințe în frumusețe. Prima tendință: aspectul conturat cu un autobronzant prin modelarea aspectului feței și altor părți ale corpului. A doua tendință: aspectul nud prin obținerea unei străluciri naturale fără ajutorul machiajului.

Nu are miros și alunecă ușor pe piele pentru o aplicare plăcută, uniformă. Este potrivit pentru toate tonurile de piele și o gamă largă de tipuri de piele. Gelul se usucă rapid, putând astfel să vă bucurați de o culoare radiantă, pe care puteți să o observați după 15 minute de la aplicare, fără să păteze hainele. Îmbogățită cu ingrediente hidratante, această formulă cu acțiune dublă vă ajută să obțineți o piele netedă, fină la atingere, oferind un aspect bronzat frumos.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here