Intalnire cu Ethan Hawke “Before It’s Too Late”

0

Ethan Hawke va fi la Bucuresti pe 26 iunie pentru a incuraja investitiile in educatia timpurie a celor mai saraci copii din Romania, cu ocazia premierei filmului Before Midnight. Premiera este organizata de Asociatia OvidiuRo, cofondata de Leslie Hawke, mama actorului, impreuna cu Maria Gheorghiu. Regizorul filmului, Richard Linklater, va fi si el prezent la evenimentul ce-si propune sa stranga fonduri pentru continuarea programului Fiecare Copil in Gradinita al asociatiei. Evenimentul se numeste Before It’s Too Late (Inainte sa fie prea tarziu), pentru a face legatura cu celelalte doua filme ce fac parte din “seria Before-urilor”, Before Sunrise si Before Sunset, si pentru a atrage atentia asupra nevoii de a oferi copiilor saraci o educatie de calitate incepand de la varsta de trei ani, inainte sa fie prea tarziu pentru ei.

Importanta educatiei timpurii a devenit in ultima vreme un subiect de interes in SUA, dar si in Uniunea Europeana”, spune Leslie Hawke. „Presedintele Obama a anuntat de curand ca educatia timpurie este una dintre prioritatile mandatului sau si sunt foarte bucuroasa ca Ethan si Rick, care sunt parinti la randul lor, vor sa vina in Romania pentru a vorbi despre importanta educatiei timpurii si prescolare.

Before Sunrise (1995) nu trebuia sa faca parte dintr-o serie, dar fanii au cerut sa afle continuarea povestii de dragoste dintre  Jesse (Ethan) si Celine (Julie), asa ca echipa formata din cei doi actori si regizorul Richard Linklater au hotarat, dupa noua ani, sa le spuna ce s-a mai intamplat cu cele doua personaje dupa despartirea lor, in gara din Viena, in Before Sunrise. Dar si finalul celui de-al doilea film, Before Sunset, a fost la fel de incitant, asa ca vara trecuta cei trei au hotarat sa filmeze si a treia parte a idilei, o poveste despre ce se-ntampla atunci cand primesti ce ti-ai dorit.

Julie Delpy si Ethan Hawke in Before Midnight

Vorbind cu echipa OvidiuRo pe Skype, Ethan a glumit: „Ma bucur ca am, in sfarsit, un film pe care mama vrea sa-l arate oamenilor! Serios vorbind, ma bucur ca vom reusi sa fim acolo – mama ne curteaza de multa vreme – pentru a ajuta Asociatia OvidiuRo sa transmita publicului faptul ca educatia timpurie este foarte importanta, mai ales pentru copiii saraci, pentru ca ei sa faca fata scolii si sa aiba parte de un inceput mai bun in viata!”

Dupa vizionarea filmului, cei doi invitati de la Hollywood vor raspunde intrebarilor venite din partea publicului intr-o sesiune de discutii, urmata de o petrecere. Evenimentul va fi precedat de o conferinta de presa si un Cocktail VIP. Un bilet la film, sesiune de discutii si petrecere va costa 35 de euro (150 lei). Pentru a avea cu acces si la VIP Cocktail va trebui sa platiti 300 de euro. Biletele de 35 de euro vor fi puse in vanzare pe portalul bilete.ro dupa 15 mai. Pentru biletele ce includ si prezenta la Cocktailul VIP contactati Asociatia OvidiuRo.

 

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here