iTUX: primul site romanesc pentru inchiriere de costume masculine

0
201
iTUX primul site de inchiriere de costume masculine

In Romania sunt peste 70.000 de nunti pe an, iar iTUX se adreseaza mai ales celor aproximativ 7 milioane de miri si invitati care trebuie sa respecte un cod vestimentar special, dar nu vor sa cumpere o tinuta. Iar pe langa toate aceste nunti mai sunt si evenimente corporate, baluri si evenimentele cultural-artistice unde tinuta black-tie este obligatorie.

iTUX primul site de inchiriere de costume masculine

iTUX este primul serviciu online de inchiriere de tinute de ceremonie destinat barbatilor. Numele este o combinatie intre latura digitala a businessului (tinutele se pot comanda foarte simplu de pe site) si cuvantul „tuxedo” (frac). iTUX nu se limiteaza doar la inchirierea de costume masculine, acestea pot fi si cumparate sau realizate la comanda in sistemul made to measure.

Care sunt avantajele oferite de serviciul iTUX

Codul vestimentar pentru evenimentele importante pune adesea probleme femeilor, dar n-ar trebui sa uitam ca si barbatii au aceeasi dilema – „cu ce ma imbrac?”. Si putini au in garderoba lor ceva mai elegant decat un simplu costum negru, office, iar nota „black tie” de pe unele invitatii inseamna smoking, o tinuta greu de gasit la un nivel calitativ inalt si, mai ales, costisitoare daca este cumparata ca atare.

iTUX propune solutii vestimentare la indemana, prin intermediul unui site care ofera spre inchiriere costume masculine pentru evenimente speciale. Online barbatii isi vor putea pregati o tinuta completa, formata din sacou, pantaloni, camasa, pantofi si alte accesorii. Dupa purtare, vor returna produsele prin intermediul unui curier, fara a face vreun pas si fara a se deplasa de la domiciliu.

A inchiria este mult mai convenabil decat de a investi intr-o tinuta. Cum pentru barbati shopping-ul este adesea o corvoada, soluția iTUX, dedicata exclusiv publicului masculin, are cateva avantaje esentiale:

– e o solutie la indemana care nu necesita deplasare

– pe iTUX gasesti o mare varietate de produse: peste 500 de piese ce pot fi inchiriate, de la costume masculinede ceremonie, la camasi, pantofi sau alte accesorii. Pentru costume, sunt disponibile 10 modele, in nuante diferite de negru si albastru, gri, plus alte modele speciale si 10 modele de sacouri, disponibile pentru masuri intre 44 si 60.

– site-ul e user-friendly, sunt doar 4 pasi: alegi online, iei propriile masuri, comanzi, returnezi;

– pretul este unul accesibil: costurile de inchiriere incep de la 400 de lei;

– rapiditate: costumul sau tinuta ajung cu o saptamana inainte de eveniment;

– nu doar persoanele din Bucuresti beneficiaza de acest serviciu, cum se intampla adesea, ci persoanele din toata tara il pot folosi.

– flexibilitate, daca barbatii isi doresc sa probeze costumul inainte de a-l inchiria pot veni in showroom-ul iTux din Bucuresti. Tot in showroom au posibilitatea de a comanda un costum pe masura sau sa cumpere unul dintre produsele existente.

Foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here