Jack O’Connell este actorul ales sa-l interpreteze pe Alexander McQueen

0
Alexander-McQueen-show-2009

La inceputul acestui an, s-a anuntat ca urmeaza sa se faca un film artistic bazat pe cariera legendara si lucrarile lui Alexander McQueen. Iar acum cateva zile a fost anuntat in sfarsit si cel ales sa-l interpreteze. Conform Variety, Jack O’Connell, actorul din Unbroken si Money Monster, va juca rolul lui Alexander McQueen.

alexander mcqueen jack o connell

Filmul va fi regizat de Andrew Haigh (45 Years si Weekend) si se va concentra in special pe lunile de dinaintea celui mai cunoscut show al lui McQueen, cu doar un an inainte de moartea sa tragica.

Filmul cu Jack O’Connell in rolul principal nu este singura pelicula care va aparea despre viata lui Alexander McQueen

Alexander-McQueen-show-2009

“In 2009, Alexander McQueen a realizat unul dintre cele mai mari show-uri ale sale, prin intermediul caruia a reinterpretat cele mai spectaculoase creatii ale sale din ultimii 15 ani. A fost un spectacol pe care l-a dedicat mamei sale si un act prin care a incercat sa dea un sens vietii si artei sale. Filmul va explora procesul creativ al lui McQueen pe parcursul lunilor de dinaintea spectacolului, oferind un portret intim al omului din spatele brandului si reprezentant o celebrare a unui geniu vizionar al carui design transcede moda si se transforma in arta” au declarat reprezentantii Pathe, compania franceza care va distribui filmul in cinematografele din toata lumea.

Scenariul pentru filmul biografic va fi scris de Chris Urch, dramaturgul din spatele The Rolling Stone si va fi bazat pe biografia Blood Beneath the Skin scrisa de Andrew Wilson. Titlul oficial al filmului nu a fost inca anuntat, dar el va aparea pe finalul lui 2017.

Dar acesta nu este singurul film despre Alexander McQueen ce va avea premiera anul viitor. In luna august, a fost anuntat ca un alt film despre viata designerului este de asemenea in lucru. McQueen este în lucrări. Intitulat The Ripper, filmul produs de Maven Pictures va descrie prietenia tumultuoasa dintre Alexander McQueen si Isabella Blow.

Foto: Guliver/Getty Images Colaj: Tudor Smalenic

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here