Creatorul Jean-Paul Gaultier, memorabil la ultima prezentare de modă

Look-urile cele mai impresionante ale serii, într-o prezentare de omagiu a carierei sale de 50 de ani

0

Creatorul Jean-Paul Gaultier a organizat memorabil ultima sa prezentare de modă la Săptămâna Modei Haute Couture de la Paris, într-un show ce a durat o oră și a permis defilarea a peste 250 de ținute, purtate de cele mai celebre modele și de muzele pe care acesta le-a avut de-a lungul carierei.

Desfășurat la Théâtre du Châtelet, show-ul a fost deschis de Boy George, cântând melodia Back to Black. Prezentarea a fost împărțită în 16 teme, precum celebrul pulover în dungi de marinar, marca designerului. Topul a fost reinterpretat ca un evantai și purtat de Gigi Hadid cu pantaloni albi evazați. Dragostea pentru suprarealism a lui Jean-Paul Gaultier a fost reinterpretată printr-o rochie transparentă, cu o broderie în stil Art Nouveau, purtată de Bella Hadid.

Gigi Hadid
Bella Hadid

Referințele cinematografice din filmele Clockwork Orange sau Querelle, piesele iconice reinterpretate, precum corsetul cu cupe conice creat pentru Madonna, cu ocazia turneului Blond Ambition din 1990 sau rochia-corset l-au făcut pe Gaultier memorabil la ultima prezentare de modă. Show-ul a încapsulat cele mai importante elemente ale creației sale, într-o atmosferă de petrecere.
Au defilat pe podium numeroase staruri de toate vârstele: Catherine Ringer, Amanda Lear, Dita Von Teese, Kiddy Smile, Béatrice Dalle, Mylène Farmer, Farida Khelfa, Cristina Cordula, Paris Jackson, Antoine de Caunes (cu care a prezentat programul de televiziune Eurotrash în anii ’90), modele precum Irina Shayk, Karlie Kloss, Erin O’Connor, Karen Elson, Joan Smalls, Winnie Harlow. Designeri importanți au fost prezenți la show și l-au ovaționat pe Gaultier la final: Dries Van Noten, Nicholas Ghesquière, Kenzo Takada, Viktor&Rolf, Christian Louboutin și Ulyana Sergeenko.
Chiar dacă nu va mai semna prezentările de modă, creatorul a anunțat că nu renunță la modă, fără să dea prea multe detalii despre proiectele viitoare.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here