It’s official: Jennifer Lopez s-a logodit cu Alex Rodriguez

0
Logodna Jennifer Lopez Alex Rodriguez

Superstarul Jennifer Lopez și fostul sportiv Alex Rodriguez se numără printre cuplurile stylish ale acestei decade, iar noi așteptăm cu nerăbdare să vedem cum va arăta nunta celor doi. Ei au confirmat sâmbătă, printr-o postare pe Instagram, logodna lor.

Ambii au postat o imagine la apus, iar pe mâna lui Jennifer strălucește un inel masiv cu diamant. Postarea ei a fost însoțită de un șir de inimi, în timp ce a lui de un text scurt și la obiect: “A spus da”.

 

View this post on Instagram

 

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Jennifer Lopez (49 de ani) și Alex Rodriguez (43 de ani) formează un cuplu de aproximativ doi ani

Ea este în prezent producător executiv și jurat la concursul de dans NBC, „World of Dance” și a mai fost de trei ori căsătorită cu Ojani Noa, dansatorul Back Judd și cântărețul Marc Anthony, cu care are o pereche de gemeni de 11 ani. A avut, de asemenea, o relație de lungă durată cu actorul Ben Affleck.

Rodriguez s-a retras din Baseball Major League în 2016, după o lungă carieră, petrecută în cea mai mare parte a timpului alături de New York Yankees. Realizările sale au fost umbrite după ce a recunoscut că folosea medicamente pentru a-și îmbunătăți performanțele. În urma acestei declarații a fost suspendat pentru întregul sezon din 2014. Rodriguez a fost căsătorit o singură data și are două fiice cu fosta soție Cynthia Scurtis.

Citiți și: “#GiuseppexJennifer”!

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here