El Pionero, serialul documentar despre Jesús Gil, din 14 iulie pe HBO GO

0
Pionierul-serial-HBO-GO-despre-Jesús Gil,
Pionierul, un nou serial documentar original HBO, are premiera pe 14 iulie

Serialul documentar spaniol El Pionero/Pionierul despre Jesús Gil, politician de origine spaniolă, mogul al fotbalului și magnat al proprietăților imobiliare – una dintre cele mai fascinante și controversate personalități din ultimele decenii, are premiera pe 14 iulie pe HBO GO.

Produs de JWP (Muerte en León), regizat de Enric Bach și cu un scenariu de Bach și Justin Webster, El Pionero prezintă viața colorată a lui Gil de-a lungul a patru episoade de câte o oră, scoțând la lumină imagini din arhive, înregistrări personale văzute pentru prima dată și interviuri exclusive cu oameni apropiați de acesta. O producție originală HBO Europe, El Pionero va avea premiera pe 14 iulie (un episod în fiecare duminică pe HBO GO). Citește și despre Al doilea Sezon din Big Little Lies, producție originală HBO

Gil, președintele clubului de fotbal Atlético de Madrid, adorat de presa spaniolă

Pionierul_serial documentar original HBO_1
El Pionero, serial original HBO, din 14 iulie

Viața lui Jesús Gil este una dintre cele mai surprinzătoare și extraordinare povești din ultimele decenii din Europa. Un personaj unic, el a spart tiparele din lumea politicii, a fotbalului și a proprietăților imobiliare din Spania. Controversat, excentric și profund arogant, Gil a știut cum să se apropie de public și a fost adorat de presa spaniolă. Cu toate acestea, el a sfidat legea și a fost urmărit în instanță ani la rând, până când procurorii au intervenit în Atlético de Madrid – clubul de fotbal peste care prezida de 16 ani – și i-au interzis lui Gil să mai candideze ca primar al orașului Marbella sau să dețină alte funcții publice timp de 28 de ani. De-a lungul carierei, a fost reales primar de 3 ori.

Jesús Gil, comparat cu un Donald Trump al Spaniei

El Pionero_Serial documentar HBO GO_14 iulie
El Pionero_Serial documentar HBO GO_14 iulie

El Pionero este un proiect la care am visat mult și care, cu multe eforturi și munca unei echipe minunate, a devenit realitate. Viața lui Jesús Gil are toate elementele unei povești grozave, începând cu ce e mai important: un protagonist imprevizibil și cu mai multe fețe, capabil să submineze legi și instituții, și în același timp, să seducă spectatorii și votanții cu magnetismul lui enorm”, declară regizorul Enric Bach.

El Pionero prezintă societatea de astăzi printr-un personaj unic care seduce o întreagă țară ani la rând și încă rămâne în mințile tuturor”, spune Miguel Salvat, Commissioning Editor of Original Programming, HBO España.

El Pionero/Pionierul este o producție JWP pentru HBO Europe și va avea premiera în toate teritoriile HBO Europe.

Producătorii executivi HBO Europe sunt Miguel Salvat și Hanka Kastelicová.

Trailer aici

Foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here