John Galliano – profesor la Parsons

0

Dupa ce, in urma cu cateva zile, colegiul Parsons si-a anuntat pe email studentii din ultimul an de la Arte Frumoase ca vor putea sa participle la un workshop condus de John Galliano, intitulat SHOW ME EMOTION, stirea a fost confirmata oficial: celebrul designer va preda un curs de trei zile, urmand ca a patra sa fie dedicata unei sesiuni de critica si conversatie de tip Q&A cu designerul si cu decanul colegiului de moda, Simon Collins.

(Foto: Guliver/Getty Images) 

John Galliano isi continua astfel drumul inapoi in lumea modei, dupa ce in ianuarie a fost gazduit de Oscar de la Renta in studioul sau de design pentru un job temporar, chiar inainte de New York Fashion Week. Dupa cum va amintiti, Galliano a fost demis in 2011 din functia de director de creatie de la Christian Dior, in urma unor declaratii antisemite, fapt care este considerat infractiune in Franta.  

Cei de la Parsons isi justifica astfel decizia: „O parte nepretuita a educatiei la Parsons este posibilitatea de a invata de la designeri de renume mondial, de la Donna Karan și Diane von Furstenberg la Olivier Theyskens. Masterclass-ul cu John Galliano va fi o oportunitate pentru studentii nostri sa invete de la extrem de talentatul designer. Credem ca in ultimii doi ani Galliano a demonstrat o intentie serioasa de a repara actiunile sale din trecut, si ca parte a acestui workshop, studentii Parsons vor avea posibilitatea de a se angaja intr-o conversatie sincera cu dl Galliano despre provocarile si complicatiile pe care le presupune conducerea unei case de design in secolul al XXI-lea”.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here