Jonathan Saunders paraseste brandul Diane von Furstenberg

0
Jonathan Saunders paraseste Diane von Furstenberg

Dupa 18 luni petrecute de designerul Jonathan Saunders in postura de Chief Creative Officer la brandul Diane von Furstenberg, acesta si-a anuntat plecarea. Pentru aceasta pozitie el a renuntat la brandul personal si s-a mutat de la Londra la New York, iar multe persoane l-au considerat persoana perfecta pentru aceasta functie.

Intr-o declaratie oferita de companie, Saunders a sustinut ca este “recunoscator pentru sprijinul lui Diane si pentru oportunitatea de a ghida acest brand iconic. Sunt atat de mandru de tot ce am realizat in ultimele 18 luni. Ii multumesc echipei incredibile pentru dedicarea si sprijinul lor si voi continua sa fiu un prieten si admirator al brandului.”

Jonathan Saunders s-a alaturat brandului Diane von Furstenberg in calitate de Chief Creative Officer in martie 2016 si a fost responsabil de directia generala a marcii. Inainte de numirea in aceasta functie, Saunders s-a ocupat timp de 12 ani de propriul sau brand, pe care l-a transformat intr-un nume de referinta in universul londonez.

Pe parcursul carierei sale, Saunders a devenit cunoscut pentru inovare, artizanat si felul in care a reusit sa utilizeze in mod creativ diverse tipare, modele si culori. Viziunea sa asupra modei a condus la colaborari cu dansatori, artisti si companii care se ocupa de designul interior. Printre premiile castigate de Jonathan Saunders se afla premiul din 2012 acordat de British Fashion Council / Vogue Fashion Award Award si premiul primit in acelasi an la British Fashion Award pentru colectiile sale masculine. Nascut in Scotia, Saunders a absolvit Facultatea de Arte din Glasgow in 1999 si Central Saint Martins in 2002.

Jonathan Saunders a mai fost precedat in cadrul brandului Diane von Furstenberg de alti doi designer: Michael Herz si Yvan Mispelaere; fiecare pastrandu-si pozitia pentru aproximativ doi ani. Plecarea designerului vine la mai putin de o saptamana dupa ce Diane von Furstenberg a anuntat ca este in cautarea unui nou investitor pentru a finanta eforturile de expansiune ale companiei.

Cititi si: “Gia Coppola regizeaza un film pentru DVF”!

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here