Jurnalismul la putere: Bursa Superscrieri/Poqe, The Power of Storytelling, In a Relationship

0
Lulu Miller, cofondatoarea podcastului Invisibilia, speaker la The Power of Storytelling
Lulu Miller, cofondatoarea podcastului Invisibilia, speaker la The Power of Storytelling

Îndrăgosteală, ediția de vară – Atelierul In a Relashionship

Pe măsură ce înaintează zilele de vară și gradele din termometre, înaintează și îndrăgostelile de vară spre relații în toată regula. Ca să știi cu siguranță că începeți amândoi cu dreptul în noua voastră relație, proiectul In a Relationship îți dă întâlnire în Alexandria și Cluj, ca să îți testezi relația și să vezi dacă merită să o iei cu tine și în noul an școlar.

Fundația Friends for Friends duce atelierul In a Relationship pe 7 august la Alexandria cu ocazia festivalului Ideo Ideis, iar la Cluj ai ocazia să-ți testezi relația la standul Avon de la Untold. Dacă treci pe acolo, neapărat du-te să îi saluți!

Bursa Superscrieri/Poqe pentru Fotojurnalism

Bursa Superscrieri / Poqe pentru fotojurnalism
Bursa Superscrieri / Poqe pentru fotojurnalism

FFFF lansează Bursa Superscrieri/Poqe pentru fotojurnalism prin care își dorește să ofere susținere financiară, logistică și editorială unui fotograf din noile generații de talente, în vederea realizării și publicării primului său story documentar. Programul constă în acordarea unei burse în valoare de 1.500 euro + suport logistic și editorial, prin mentorat intensiv alături de un fotojurnalist și un reporter profesioniști (care implică ghidaj și lucru de teren) + oportunitatea de publicare și promovare a proiectului final pe platforme jurnalistice consacrate. Bursa se acordă în memoria fotojurnalistului George Popescu (Poqe) și se desfășoară sub umbrela Superscrieri. Doritorii pot aplica aici până pe 31 august.

The Power of Storytelling by DOR, 18-19 octombrie, București

A noua ediție a conferinței stă sub semnul vindecării. Oamenii minunați din lineup-ul pe care Decât o Revistă îl selectează atent an de an se vor concentra pe puterea poveștilor de a repara lumea și a aduce alinare în viețile noastre sau ale comunităților din care facem parte. Oprește-ți 18-19 octombrie în calendar și rezervă-ți locul la #Story19.

Lulu Miller, cofondatoarea podcastului Invisibilia, speaker la The Power of Storytelling
Lulu Miller, cofondatoarea podcastului Invisibilia, speaker la The Power of Storytelling 2019

Printre speakeri se numără și Lulu Miller, cofondatoarea Invisibilia, un podcast despre puterile invizibile care șlefuiesc comportamentul uman. Fiecare sezon are peste 1 milion de downloads pe săptămână, făcându-l unul dintre cele mai populare podcasturi ale momentului. Descoperiți aici lista completă de speakeri.

Curs de fericire de la Yale 

Cel mai popular curs din istoria de peste 300 de ani a Universității Yale te învață cum să fii mai fericit, prin demistificarea unor mituri legate de sursele de fericire și clădirea unor obiceiuri sănătoase. Recent, l-au făcut disponibil online și gratuit, așa că te poți înscrie și tu. 

Foto: Fundația Friends for Friends, The Power of Storytelling

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here