Karl Lagerfeld va lansa un lant de hoteluri si cluburi

0
Karl Lagerfeld isi lanseaza propriul lant hotelier

Karl Lagerfeld intentioneaza sa nu se mai concentreze exclusive pe moda. Nu, nu-si ia o pauza de la creatie, ci doar se pregateste sa-si lanseze in paralel, un lant de hoteluri si cluburi.

Karl Lagerfeld isi lanseaza propriul lant hotelier

Directorul de creatie Chanel & Fendi isi construieste propria sa marca internationala – Karl Lagerfeld Hotels & Resorts – sub un acord de licentiere pe termen lung cu BRANDMARK BV Collective, rapoarteaza WWD. Acest nou brand va cuprinde hoteluri, proprietati rezidentiale, restaurante si cluburi private, toate decorate in stilul inimitabil al lui Karl Lagerfeld.

Versace, Armani si Bulgari s-au implicat de asemenea in industria hoteliera

Nu este prima oara cand Karl Lagerfeld cocheteaza cu zona de design interior; el reproiectat recent piscina de la Hotel Metropole Monte-Carlo. Designerul german a creat o pictura murala uimitoare compusa din 18 panouri de sticla pentru piscina de la Odyssey Spa. In cadrul acestei picturi erau ilustrate scene din mitologia greaca prin imagini facute de Lagerfeld. Fotografiile prezentau modele purtand costume antice grecesti intr-un decor luxuriant pe coasta mediteraneana. Rezultatul a fost un colaj ingenios care aminteste de eleganta si opulenta artei clasice intr-o nota moderna. Iar acum, Karl Lagerfeld planuieste sa deschida sub noul brand un hotel cu 270 de camere intr-o cladire cu 20 de etaje, undeva in 2017.

Potrivit lui Pierpaolo Righi, presedinte si CEO al noului brandului, mutarea aceasta reflecta oportunitatea de a „extinde experienta stilului de viata ce-l defineste pe Karl Lagerfeld”. CEO-ul BRANDMARK Tony Kurz, a declarat ca asociatia sa „celebreaza talentul si abordarea unica a designerului”.

Si alte case de moda si-au aratat interesul pentru industria hoteliera. Printre acestea se numara , Versace (faimosul Palazzo Versace din Australia), Armani (au hoteluri in Milano si Dubai) si Bulgari (Milano, Londra si Bali).
In ceea ce priveste combinatiile cromatice care vor fi folosite in decorarea noului hotel, am putea sa pariem ca va fi vorba de mult alb-negru.

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here