News on Instagram: Karlie Kloss și-a anunțat logodna cu Joshua Kushner

0
Karlie Kloss și Joshua logodnă

Deși vestea a fost făcută publică în urmă cu câteva ore pe contul oficial al modelului se pare că Joshua i-a făcut surpriza în urmă cu câteva săptămâni, atunci când au fost împreună într-un weekend în New York.

Karlie Kloss, care este în prezent imaginea Swarovski, Carolina Herrera, Adidas și Estee Lauder, a confirmat logodna cu Joshua printr-o postare pe Instagram însoțită de mesajul: „I love you more than I have words to express. Josh, you’re my best friend and my soulmate. I can’t wait for forever together. Yes a million times over.”

Joshua Kushner este fratele mai mic al ginerelui lui Donald Trump si al consilierului Casei Albe, Jared Kushner. Karlie și Joshua sunt împreună din 2012, dar mereu au căutat să-și țină relația departe de ochii presei și să se ferească de declarații cu implicații politice. Cei doi și-au făcut apariția împreună doar la câteva eveniment mondene, Gala Met din acest an fiind unul dintre ele. Mai multe poze de cuplu am descoperit însă pe contul de Instagram al lui Karlie.

Modelul a declarat în 2013 pentru PEOPLE, după doar un an de relație, că apreciază că Joshua nu este interesat de modă și poate lăsa în urmă haosul show-urilor și al ședințelor foto atunci când sunt împreună. Conform unui apropiat al cuplului, înainte de logodnă, Karlie s-a convertit la iudaism. În prezent cei doi sunt într-o vacanță în Italia și au fost zăriți alături de David Geffen și Sir Paul McCartney.

Citiți și: “Filosofiile despre sport si alimentatie ale antrenoarei lui Karlie Kloss”!

Foto: Guliver/Splash News

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here