Kate Middleton, apariție spectaculoasă într-o rochie Alexander McQueen

0

Dacă în ultima vreme toată atenția presei s-a concentrat în special pe Meghan Markle și aparițiile sale în cadrul turneului regal, Kate a reușit cu această ținută să revină în prim-plan.

Pentru banchetul organizat pe 23 octombrie la Palatul Buckingham, Ducesa de Cambridge a ales să-și facă apariția într-o rochie Alexander McQueen, accesorizată cu tiara Cambridge Lover’s Knot, îndrăgită și de Prințesa Diana. Kate a mai purtat această tiara și la petrecerea de Crăciun organizată de regină în urmă cu un an. Întreaga ținută a fost completată cu o pereche de cercei și un colier masiv, toate bijuteriile fiind decorate cu perle.

Conform comentatorului regal Victoria Howard, colierul purtat de Ducesă a fost cândva purtat de mama Reginei Elisabeta a II-a și inițial deținut de Regina Alexandra în 1863.

Kate Middleton a mai purtat o ținută McQueen în luna februarie a acestui an, atunci când a participat la o cină formală în Oslo. Ea, împreună cu Prințul William, erau în vizită la Regele Norvegiei, Harald V, și la Regina Sonja. Cu acea ocazie, Kate a îmbrăcat o rochie roz pal, cu capă, decorată cu elemente argintii.

Citiți și: “5 lectii de stil de la Kate Middleton”!

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here