Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit

0
Katy Perry și Orlando Bloom

Dacă ieri cele mai multe cupluri faimoase s-au rezumat la a-și pune poze romantice pe Instagram, Katy Perry și Orlando Bloom au făcut un pas important anunțându-și logodna prin intermediul unui selfie.

 

View this post on Instagram

 

full bloom

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

„Full bloom” este textul care a însoțit imaginea ocupată în prim plan de inelul primit de Katy Perry. Orlando a share-uit la rândul său fotografia folosind ca text descriptiv pentru ea „Lifetimes”.

Mama cântăreței a împărtășit, de asemenea, câteva instantanee intime de la petrecerea logodnei celor doi însoțite de descrierea: „Look who got engaged on Valentines Day!!”

În una dintre imagini, Bloom ține un microfon în mână, în timp ce Perry stă alături de el în fața unui arc floral uriaș. O altă fotografie oferă fanilor o imagine clară asupra inelului de logodnă primit de Perry.

Povestea de dragoste a cuplului datează din ianuarie 2016, când au fost văzuți împreună la o petrecere după Globurile de Aur, iar în februarie cei doi și-au confirmat statutul de cuplu. În următoarele 12 luni, relația celor doi a evoluat ajungând și la mai multe cine în familie. În februarie 2017 Katy Perry și Orlando Bloom au decis de comun acord să se despartă rămânând totuși în relații amicale. Timp de un an au rămas separați, împăcându-se la începutul lui 2018 după o vacanță în Maldive.

Katy Perry a fost căsătorită în perioada 2010 – 2012 cu Russell Brand, în timp ce Bloom a fost însurat cu modelul Victoria’s Secret, Miranda Kerr, cam prin aceeași perioadă. Între timp Russell Brand are un copil cu logodnica sa Laura Gallacher, iar Mirand s-a căsătorit cu fondatorul Snapchat, Evan Spiegel.

Citiți și: “News on Instagram: Karlie Kloss și-a anunțat logodna cu Joshua Kushner”!

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here