Kenzo x H&M: colectia care celebreaza intr-un mod unic diversitatea

0
kenzo x h&m colectie 2016

Daca v-ati plictisit de piesele basic, nu va numarati printre adeptii minimalismului in moda sau pur si simplu iubiti din cand in cand o mica-mare extravaganta vestimentara, atunci veti fi placut surprinsi de colectia hipnotica Kenzo x H&M.

kenzo x h&m colectie 2016

kenzo x h&m colectie 2016

Inca din primele imagini lansate cu cateva luni in urma ne-am dat seama ca aceasta noua colaborare nu va fi una obisnuita, iar acum avem o imagine completa asupra ei pentru ca a aparut intregul lookbook. Ce ne place pe langa combinatiile atipice de haine si printuri multicolore?

Kenzo x H&M: imaginile unei colectii pentru nonconformisti

kenzo x h&m colectie 2016

kenzo x h&m colectie 2016

Alegerea pentru campanie a unor ambasadori din diverse medii, fiecare cu un stil particular, definit si asumat. Protagonistii din look book-ul campaniei KENZO x H&M sunt: Amy Sall, scriitoare si activista, fotograful Youngjun Koo, DJ-ul Juliana Huxtable, muzicianul Oko Ebombo, Harriet Verney, editor de moda, make-up artist-ul Isamaya Ffrench, artista Ingrid, cantareata Anna of the North, rapper-ul si modelul Le1f, precum si modelele Mae Lapres, Hao Liu, Selena Forrest, Tom Gaskin, Julia Banas si Pierre Painchaud.

kenzo x h&m colectie 2016

kenzo x h&m colectie 2016

Colectia KENZO x H&M va fi disponibila in peste 250 de magazine H&M selectionate din intreaga lume, precum si online, pe data de 3 Noiembrie. In Romania, ea va fi disponibila in magazinele H&M din Baneasa Shopping City si Unirea Shopping Center.

Foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here