Killing Eve: 5 ținute pe care le adorăm în sezonul 2

0
Killing Eve: 6 ținute pe care le adorăm
Jodie Comer la lansarea Sezonului 2 Killing Eve, Londra, Anglia (Getty Images)

Acum că sezonul al 2-lea al serialului Killing Eve s-a încheiat și până și cele mai ocupate dintre noi au reușit să îl vadă, vom analiza cele mai importante ținute din sezonul 2 fără teama de a dezvălui spoilere. Când serialul Killing Eve, scris de Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), a fost lansat de BBC toamna trecută, a fost evident pentru toată lumea că ținutele protagonistelor (Jodie Comer, Sandra Oh și Fiona Shaw) vor ocupa un loc important în poveste, dezvăluindu-ne indicii despre stările și intențiile personajelor. Personajul feminin Villanelle, un criminal în serie plătit, extrem de șic și carismatic, își folosește garderoba pentru a răsturna tradiții, prejudecăți despre cum trebuie să se îmbrace o femeie și pentru a se simți în control, iar asta nu a trecut neobservat. Faimoasa rochie din tul roz a designerului Molly Goddard, purtată în sezonul 1 de Villanelle, a devenit look-ul cel mai copiat de Halloween în 2018.

Charlotte Mitchell este noul costume designer în sezonul 2, însă ținutele sunt la fel de memorabile, reușind să influențeze modul în care femeile aleg să se îmbrace pe stradă sau la evenimente importante. Iată câteva dintre preferatele noastre.

1. Jacheta Chloé și pantaloni Isabel Marant

Este printre primele look-uri create după ce Villanelle reușește să se adune, să reintre în lumea criminalilor plătiți și să câștige din nou extrem de mulți bani. Pentru o scurtă perioadă o vedem improvizând, fiindcă nu mai deține o garderobă, iar designerii show-ului au simțit nevoia să arate că asasina noastră preferată s-a întors și e puternică, cool și hotărâtă and she means business. Această ținută ne demonstrează că Villanelle joacă după un set propriu de reguli – este eclectică, pune la un loc lucruri care teoretic nu se asortează, dar purtate de Villanelle, merg de minune împreună.

2. Cămașă vintage și pantaloni Raey

View this post on Instagram

First meetings can be hard. #KillingEve

A post shared by Killing Eve (@killingeve) on

Pentru episodul în care merge în vizită la Oxford, designerul a ales un stil androgin, reproducând un look clasic britanic, format dintr-o cămașă vintage și un pulover legat peste umeri, asortate cu pantaloni Raey.

3. Rochia couture de la Alexander McQueen

View this post on Instagram

Assassin but make it #fashion. #KillingEve

A post shared by Killing Eve (@killingeve) on

Villanelle se simte jucăușă în scena respectivă, dar vrea să pară sobră. Designerul a achiziționat la o licitație dintr-un magazin vintage o rochie couture Alexandre McQueen, din perioada când Sarah Burton era Creative Director. Era una dintre rochiile care chiar spun o poveste. Villanelle își dorea să facă un statement și rochia chiar a a ajutat-o să-i ofere un aer dramatic.

4.  Jacheta Jason Wu

Mulți au avut impresia că haina Jason Wu este un halat, probabil fiindcă Jodie a ales să o poarte doar cu lenjeria pe dedesubt. Era un moment de vulnerabilitate pentru Vilanelle, așa că în combinație doar cu încălțămintea și nimic altceva, personajul devine foarte expus. Villanelle face din orice moment un fashion statement și o ocazie banală devine un moment oportun pentru a-și etala cele mai luxoase piese din șifonier. Uneori este vorba doar de alegerea materialului, iar aici satinul verde o scoate în evidență.

Sperăm ca sezonul 3 să ne aducă noi ținute de care să nu ne mai săturăm să le discutăm.

View this post on Instagram

Fashion. #KillingEve

A post shared by Killing Eve (@killingeve) on

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here