Kristen Stewart pentru Rosabotanica

0
161

Kristen Stewart este frumusetea neconventionala Balenciaga si pentru noul parfum Rosabotanica. Campania este gandita ca o continuare a povestii Florabotanica: o plimbare printr-o gradina fantastica, plina de flori frumoase si ciudate. Pentru Rosabotanica povestea se opreste in fata unui trandafir.

Parfumierul Jean Christophe Herault detaliaza ca florile sunt tratate intr-un aspect mai intim, descoperim mai multe note ale acestei arome, mai naturale, dar si mai carnale. Trandafirul pe care-l descoperim nu mai are alura romantica, ci este condimentul exotic al parfumului.

Tulpini de flori urca pe spatele gratios al actritei, pentru a ilustra apartenenta ei la Rosabotanica. Dupa cum marturiseste Kristen, s-a obisnuit sa traiasca in aceasta gradina, ii este familiara si se cunoaste. Asa ca si imaginile sunt mulata pe personalitatea lui Kristen: „nu trebuie sa devin o alta persoana – ideea era sa surprinda ceva natural. Daca simti vreodata ca fortezi ceva sau ca incerci sa obtii fotografia, atunci nu mai este distractiv.”

Priviti in culisele realizarii acestei campanii:

[youtube qJL0h5JHVXk 600]

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here