La 75 de ani, legendara actriță Lauren Hutton a fost vedeta prezentării Valentino la Paris

0
La 75 de ani, legendara actriță Laurren Hutton a fost vedeta prezentării Valentino la Paris

Pe 3 iulie, casa Valentino a dezvăluit extraordinara colecție Haute Couture Paris Fashion Week Fall/Winter 2019-2020. Pe lângă faptul că fiecare ținută și piesă au impresionat printr-o combinație câștigătoare între inovație și know-how, Pierpaolo Piccioli a surprins publicul cu o distribuție legendară de fotomodele, printre care și actrița și modelul Lauren Hutton.

Prin cele 67 de piese ale colecției pentru casa Valentino, Pierpaolo Piccioli, directorul artistic al casei, a pus reflectoarele pe individualitate și diversitate, trăsături puse în evidență de modelele atent selectate. Menit să fie spectacolul de încheiere a Haute Couture Fashion Week Fall/Winter 2019-2020 despre care toată lumea să vorbească, cea mai nouă colecție a casei a dat dovadă de o veritabilă îndemânare și extravaganță, implicând motive florale, franjuri și pălării, în culori vibrante.

Gigi Hadid, Valentino  Fall/Winter 2019 2020 Paris Fashion Week. (Pascal Le Segretain/Getty Images)
Gigi Hadid, Valentino Fall/Winter 2019 2020 Paris Fashion Week. (Pascal Le Segretain/Getty Images)

În timp ce piesele au prins viață purtate de top modelele momentului, printre care Kaia Gerber, Gigi Hadid, Adut Akech, PierPaolo Piccioli a invitat 3 top modele iconice pe podium.

Actrița și topmodelul legendar Lauren Hutton pe podium în timpul prezentării Valentino Fall/Winter 2019 2020 din cadrul Paris Fashion Week, 3 iulie, 2019. (Foto Pascal Le Segretain/Getty Images)
Actrița și topmodelul legendar Lauren Hutton pe podium în timpul prezentării Valentino Fall/Winter 2019 2020 din cadrul Paris Fashion Week, 3 iulie, 2019. (Foto Pascal Le Segretain/Getty Images)

Purtând o rochie verde deschis și o haină lungă cu mănuși strălucitoate voluminoase roșii, topmodelul Lauren Hutton a făcut o apariție surpriză. La vârstă de 75 de ani, supermodelul din anii ’70 a eclipsat pe toată lumea la Salomon de Rothschild Hotel, alături de modelul și actrița belgiană de 41 de ani, Hannelore Knuts. Mariacarla Boscono și-a făcut de asemenea apariția într-o rochie verde smarald, un follow-up la apariția ei în cadrul colecției Spring/Summer 2019-2020.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here