La dolce vita

0

La capatul unei lungi zile de vara, cand racoarea placuta invaluie orasul, iar seara pe cale sa inceapa pare sa ne rezerve surprize incantatoare, e momentul sa ne regasim prietenii sau familia la o cina in aer liber, pentru a ne bucura impreuna de deliciile mesei si de conversatie. Intr-o asemenea seara, avand drept coloana sonora un dialog relaxat, ne vom desfata cu un meniu savuros, intr-un decor la fel de stylish ca tinutele purtate. Inspirat de ritualul unei cine al fresco in cel mai pur stil italian, acest scenariu este recreat de Peroni Nastro Azzurro printr-un proiect original, care va preschimba ceea ce poate parea o simpla masa in aer liber intr-o experienta memorabila.

Collaborazioni reuneşte creatori din moda, design si gastronomie care vor realiza, impreuna cu bloggeri, elementele centrale ale unei cine ideale al fresco in viziunea Peroni.

Echipa formata din designerul Adrian Oianu si blog­gerul Alexandru Moise (dappergents.ro) are misiunea de a crea piesa care va imbraca masa.

Colaborarea master chef-ului Roberto dal Seno cu Cristina Mazilu (chez.mazilique.ro) va avea ca rezultat un meniu ce rasfata simturile prin reinterpretarea popularei gas­tronomii italiene intr-o cheie inovatoare.

Lucrand cu povesti si cu delicatul portelan, artistul plastic Ana Wagner si Cristina Bazavan (bazavan.ro) vor concepe piesa cen­trala a mesei, esentiala pentru o cina selecta.

Evolutia fiecareia dintre cele trei echipe poate fi urmarita pe http://peroniro.tumblr.com/ si pe blogurile colaboratorilor. Proiectele lor vor fi dezvaluite in cadrul unui eveniment din luna iulie.

Dar pana atunci, aveti in acest video cateva indicii despre ce se va intampla.

[youtube EOXmA83IenA 610 343]

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here