(P) La Farine Bistro – un bistro care nu doarme niciodata

0
190

Cu un puternic iz parizian datorita designului interior realizat de arhitectul Mihai Popescu, cunoscut pentru amenajarile interioare realizate in cadrul grupului Fratelli, La Farine gazduieste in prezent doua concepte de evenimente semnate Laurent Perrier si respectiv Chambord, primul reunind de doua ori pe luna elite ale societatii urbane actuale in cadrul unei cine elegante, iar al doilea eveniment, semnat Chambord, fiind reprezentat de brunch-ul sptamanal ce are loc duminica.

Pe langa acestea, La Farine, bistro-ul frantuzesc cu cea mai mare varietate de deserturi din Bucuresti, isi propune sa aduca in inima orasului un nou concept de evenimente, Apres-Ski Party. Un concept regasit des in statiunile montane din strainatate, ce-i drept, pe partia de ski, insa petrecerile La Farine vor avea loc pe terasa inzapezita a restaurantului, dupa aceeasi reteta – DJ, hot drinks, fashion ski costumes & fur.

Nu in ultimul rand, La Farine pregateste si o serie de petreceri avand drept target un public mai tanar si poate mai galagios. Drept urmare, echipa La Farine are in plan pentru anul 2015 sa aduca vibe-ul vietii de noapte a cluburilor din Paris in cea mai hip zona a Bucurestiului.

LA FARINE – Calea Floreasca 91 – 111 / 0721089951

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here