La Perla aniversează 65 de ani cu o colecție în ediție limitată, Macramé Noir

0

La Perla este dedicată reflectării și extinderii definițiilor frumuseții, feminității și senzualității. Timp de 65 de ani, lenjeria creată de casa italiană de lux La Perla a înfrumusețat și îmbunătățit viața femeilor prin piese de lenjerie intimă ce pot fi purtate atât într-o zi de muncă cât și în ziua nunții, din interiorul dormitorului până în afara lui. Pentru a sărbători șase decenii de meșteșuguri și calitate rafinate, La Perla este mândră să lanseze o colecție limitată, Macramé Noir, creată de directorul creativ Alessandra Bertuzzi.

După ce a lucrat la 30 de ani la La Perla, Alessandra a abordat pentru prima dată această colecție printr-o lentilă antropologică. Ea și-a pus întrebarea – ce rol joacă lenjeria La Perla în viața femeilor de azi? Rezultatul a fost o colecție decisivă, fără eforturi adică multifuncțională, confortabilă, dar în același timp rafinată și senzuală.

Colecția este alcătuită din piese statement și separaturi adaptate, cum ar fi pantaloni și blazere care sunt concepute, la fel ca lenjeria, pentru a se potrivi și a flata fiecare centimetru al formei feminine. Rămânând fidelă dedicării La Perla pentru măiestrie și meșteșug, colecția aniversară este bazată pe unul dintre meșteșugurile semnătură ale mărcii – Macramé-ul. Fiecare piesă include un design exclusivist din macramé, creat pentru La Perla în Elveția pe țesături tradiționale. Acest design senzual are un efect frumos asupra pielii goale și este în continuare împodobit cu cristale negre Swarovski, aplicate manual.

Fiecare piesă La Perla este legată de spiritul Adei. Este un fir roșu de neîntrerupt între generațiile de femei”, anunță Alessandra Bertuzzi, director de creație La Perla. Colecția aniversară de 65 de ani – Macramé Noir este o ediție limitată și este disponibilă online și în magazine din întreaga lume din noiembrie.

La Perla și Meșteșugul

Atelierul La Perla este dedicat artei conservării meșteșugului. Este un loc unde cunoașterea istorică este reinterpretată în ceva nou. Fondatoarea Ada Masotti a introdus trei tehnici semnătură pentru lumea lenjeriei (frastaglio, macramé și soutache). 65 de ani mai târziu, casa sărbătorește sprijinul continuu al meșteșugurilor artizanale și măiestria de lucru ce a ieșit din mâinile Adei.

Ce este Macramé-ul?

Macramé-ul este originar de la țesătorii arabi din secolul al 13-lea și a supraviețuit multor întrupări, de la franjuri decorativi pe lenjeria de pat, până la artă creată de navigatori. Ada a fost fascinată de înnodarea și răsucirea complicată a firelor fine și a reinventat utilizarea macramé-ul ca un mod delicat de a împodobi lenjeria.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here