La Perla isi dezvaluie modelele

0

Descoperiti o noua ipostaza a Carei Delevigne, ce isi adauga un nou brand de renume international la portofoliu, cu ultima campanie de primavara La Perla. La fel de cunoscute sunt si colegele sale in aceasta campanie, Malgosia Bela si Liu Wen, ale caror nume au fost dezvaluite recent.

Desi are faima unui tomboy in timpul sau liber, Cara ne atrage cu cele mai ademenitoare priviri in doua ansambluri de lenjerie. In setul Sparkling Jasmine negru cu inserturi de dantela pretioasa, vedem latura ei rezervata pentru momente intime. Iar in varianta alba a unui costum de baie, cu sustinere de corset, care va lasa un bronz in forme interesante, Cara ne aminteste de energia sa naturala.

Malgosia ilustreaza feminitatea misterioasa in corsetul Heritage, o demonstratie de maiestrie somptuoasa. Iar calmul si eleganta zen a lui Liu Wen transpare prin body-ul Paisley, combinat cu pantaloni masculini cu talia pe solduri.

Campania nu ar fi avut acelasi impact magnetic fara ochii vizionari a duo-ului fotografic Mert Alas si Marcus Piggot sau fara directia artistica a lui Fabien Baron.

(foto: COF si Telegraph)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here