Lacoste sarbatoreste 80 de ani

0

Lacoste aniverseaza 80 de ani de sic neconventional si inovatie, alaturi de alte noua case de lux franceze, cu o istorie la fel de bogata ca cea a Crocodilului.

Legenda Lacoste s-a nascut in 1933, cand René Lacoste si-a dorit un tricou pentru tenis modern. A profitat de o mesa aerata moderna, Jersey petit piqué, din care si-a comandat un set de tricouri cu maneca scurta, ce au devenit clasicul polo.Pentru ca René era un original, a vrut sa-si personalizeze noile inventii. Porecla sa, Crocodilul, s-a nascut in urma unui pariu pe un meci de tenis, pentru care a castigat o geanta din piele de aligator, si a ramas in mintile tuturor datorita tenacitatii sale pe terenul de zgura. Prietenul sau Robert George a desenat celebrul crocodil care a fost brodat pe primul set de tricouri impreuna cu numele Lacoste.

Iar de cand cu Felipe Oliveira Baptista, Lacoste cunoaste noi forme de inovatie, pe langa cercetare si sustinerea energiilor alternative.

(Karlie Kloss in primavara-vara 2013)

Aniversarea de 80 de ani a inceput cu o competitie in care se cauta tricoul polo al viitorului si au continuat cu doua colectii in editie limitata, Edition, pentru o actualizare a pieselor clasice, si Unexpected, realizata in colaborare cu Peter Saville.

Iar acum, noua case franceze de lux sarbatoresc impreuna cu Lacoste. Case precum Hermes, Baccarat, Fauchon, Bucheron, Goyard sau Veuve Clicquot au conceput un cadou, dovada a maiestriei si experientei lor, ca un omagiu adus simtului Lacoste pentru inovatie si excelenta. De la ecleruri delicioase, brose din smaralde sau diamante, crose de golf din cel mai pretios aliaj , la genti de voiaj, cadourile primite de Lacoste ne amintesc de talentele care exceleaza in Franta.

Vedeti mai jos cadourile caselor franceze ce sarbatoresc spiritul Lacoste:

(Baccarat)

(Tees de Bernadaud)

(Eclere de Fauchon)

(Geanta tenis de Hermes)

(Geanta tenis de Goyard)

(Brosa diamante de Bucheron)

(Brosa din tsavorite, rubine si safir negru de Boucheron)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here