Lady Gaga in rolul Donatellei Versace in American Crime Story

0
Lady Gaga in rolul Donatellei Versace

Dupa doua sezoane excelente de American Horror Story, Lady Gaga va face din nou echipa cu producatorul executiv Ryan Murphy, pentru al treilea sezon al serialului American Crime Story.

Lady Gaga in rolul Donatellei Versace

Pentru American Horror Story: Hotelul Lady Gaga a castigat Globul de Aur pentru cea mai buna actrita, iar ea planuieste sa ne surprinda cu un nou rol si mai incitant. Potrivit publicatiei Rolling Stone, Lady Gaga o va portretiza pe Donatella Versace, in cel de-al treilea sezon al show-ului, Versace/Cunanan: American Crime Story.

Al treilea sezon de American Crime Story se va axa pe uciderea lui Gianni Versace

Nu numai ca Gaga va fi o Donatella perfecta, cele doua sunt extrem de apropiate din punct de vedere fizic, dar ele sunt si prietene in viata reala. Lady Gaga si Donatella Versace au aparut de nenumarate ori la evenimente impreuna, iar designerul a ales-o pe cantareata sa fie imaginea campaniei Versace pentru primavara 2014. Lady Gaga nu a ramas datoare si a scris la schimb o piesa-tribut pentru Donatella, o piesa care-i poarta si numele. Deci e de la sine inteles ca rolul va fi unul extrem de personal pentru Gaga.

Al treilea sezon de American Crime Story se va centra pe uciderea fratelui Donatellei, Gianni Versace, din 1997. Gianni a fost impuscat mortal de criminalul in serie Andrew Cunanan, care s-a sinucis la doar o saptamana dupa aceea. Este inca neclar de ce Cunanan l-a vizat pe Gianni Versace, dar probabil acesta este si subiectul noului sezon.

Foto: Guliver/ Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here