Lady Gaga s-a despărțit de Christian Carino

0
Lady Gaga s-a despărțit de Christian Carino

Cu câteva săptămâni în urmă, la Globurile de Aur și SAG Awards, relația dintre Lady Gaga și Christian Carino părea să funcționeze fără probleme. Însă iată că de curând cei doi și-au anulat logodna, iar un reprezentat al artistei a confirmat acest fapt pentru The Associated Press.

Lady Gaga (32) și Christian Carino (49) și-au început relația în 2017, iar artista a confirmat în cele din urmă logodna cu agentul ei de la Hollywood în octombrie 2018. La acea vreme, actrita /cântăreața i-a mulțumit logodnicului în cadrul unui discurs emoționant. La gala premiilor Grammy din acest an însă numele acestuia nici nu a fost menționat. Și nu numai că acest nu a fost menționat dar și inelul de logodnă de 400000 de dolari dispăruse de pe mâna vedetei.

Pentru Lady Gaga urmează o săptămână importantă. Ea este nominalizată la două premii Oscar: unul pentru cea mai bună actriță și un altul pentru cel mai bun cântec original (Shallow), cel din urmă i-a adus deja două Grammy-uri și un Glob de Aur.
Unii fanii din social media au subliniat și o declarație interesantă făcută de Gaga în documentarul său realizat de Netflix, Five Foot Two. Ea explica acolo că de câte ori cariera sa se află în ascensiune, viața amoroasă are de suferit. „Viața mea amoroasă tocmai a făcut implozie. Când am vândut 10 milioane de albume, l-am pierdut pe Matt. Am vândut 30 de milioane și l-am pierdut pe Luc. Am făcut un film și l-am pierdut pe Taylor” a declarat ea.

Citiți și: “Lady Gaga la Super Bowl 2017: cea mai spectaculoasa revenire”!

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here