Lady Gaga la Super Bowl 2017: cea mai spectaculoasa revenire

0
concert Lady Gaga Super Bowl 2017

In 2015, Lady Gaga ajunsese la un venit total de 250 de milioane de dolari si vanduse peste 25 de milioane de albume in intreaga lume (din care numai The Fame reprezenta o jumatate din vanzari).

concert Lady Gaga Super Bowl 2017

concert Lady Gaga Super Bowl 2017

Anul trecut, artista a intrat intr-un con de umbra cu concertele, preferand sa puna pe un plan secundar cariera de cantareata si mizand pe actorie, insa iata ca 2017 vine cu revenirea multasteptata de fani. Lady Gaga a sustinut la Super Bowl unul dintre cele mai spectaculoase show-uri ale carierei sale.

Beyonce a facut o miscare similara anul trecut dupa show-ul Super Bowl

concert Lady Gaga Super Bowl 2017

Performance-ul ei din acest an a fost urmarit de peste 100 de milioane de telespectatori din SUA, iar Lady Gaga a declarat intr-un post de pe Instagram ca si-a planificat intreaga reprezentatie de una singura, evitand sa aduca pe scena invitati speciali, cum au facut in trecut alti artisti. Concertul a fost practic un mix intre cantecele care au consacrat-o: de la hitul de debut „Just Dance” la „Million Reasons”, balada de pe albumul ei lansat in 2016, „Joanne”.

concert Lady Gaga Super Bowl 2017

 

concert Lady Gaga Super Bowl 2017

Show-ul de la Super Bowl 2017 nu este ultimul spectacol grandios al lui Lady Gaga din acest an. Cantareata tocmai a anuntat ca va face un turneu mondial pentru Joanne, cel mai recent album al sau. Iar aseara a postat si un nou afis pe Instagram pentru a arata cum va fi.

Beyonce a facut o miscare similara anul trecut, cand a anuntat turneul ei imediat dupa ce a sustinut un show la Super Bowl cu Bruno Mars si Coldplay. Turneul sustinut de Lady Gaga va incepe in august in Vancouver si se va incheia in decembrie. Dupa ce concertele din marile orase din Statele Unite, ea va avea reprezentatii in Rio de Janeiro, Paris, Zurich, Amsterdam si Londra.

concert Lady Gaga Super Bowl 2017

Cititi si: “ICONS. Harper’s BAZAAR septembrie-octombrie”!

Foto: Guliver/ Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here