Lasa-te scaldata in ora de aur

0

Ora de aur, acel moment magic pentru orice pasionat de fotografie, în care orice piele pare bronzată sau orice culoare capăta o nuanță aurie, i-a inspirat pe designeri primavara aceasta.

Așa că pe podiumuri găsim o multitudine de nuante de galben si oranj, ce amintesc de tot spectrul de culori al unui frumos apus. De la galben pudrat, pastel, lămâie, muștar, solar sau sofran, la cel mai calde nuante de oranj vibrant, rugina, mandarina si roșcat. Podiumurile de la Trussardi, Akris si DKNY ne inspira pentru nuantele de galben viu, Donna Karan alege culori de apus discret, iar Roksanda Ilincic se joaca in tot spectrul apusului, cu cele mai vii nuante de mandarina, portocala si galben vibrant in aceeasi tinuta.

Incercati o culoare vie aceasta primavara, care va va pune in cea mai buna lumina, poate chiar va inspira cativa fotografi. Accesoriul implicit al acestor culori vitale este zambetul, pe care-l transmiteti prin culorile pline de optimism.

1.Bluza Etro, Mengotti, pret la cerere, 2. Pantofi Jimmy Choo, Victoria 46, pret la cerere, bratara Erickson Beamon, Victoria 46, 2.253; 4. bluza Zara 169 lei; 5. Ochelari de soare Matthew Williamson, Victoria 46, 741 lei; 6. Rochie MSGM,Victoria 46, 1.350 lei;  7. Colier Mango, 127 lei; 8. Colier Lanvin, Victoria 46, 4.599 lei 9. Fusta 3.1 Philip Lim, Victoria 46, 497 lei; 10. Geanta plic cu lant Khirma Eliazov, Victoria 46, 5.277 lei

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here