(P) Lansarea noilor colecții Silk Essentials – shop.laurahincu.ro

0
Silk Essentials

Designerul român Laura Hîncu lansează miercuri, 12 iunie 2019, în cadrul celei de-a patra ediții a Silk Garden Party, două noi secțiuni Home și Demi Couture împreună cu noua colecție de piese vestimentare de bază din mătase pentru femeie – Silk Essentials, disponibile online pe www.shop.laurahincu.ro.

Noua secțiune HOME include așternuturi din mătase, cămăși de noapte și desuuri, alese atent pentru a asigura un confort luxos acasă. Fețele de pernă clasice sau tip Oxford, cearceaful fix sau standard, rochia cu bretele si halatul din mătase, pantalonii scurți, trening din cașmir pur organic și masca de dormit din mătase sunt piesele propuse în noua colecție necesare pentru a asigura confortul maxim acasă.

Noua secțiune DEMI COUTURE propune rochii din mătase pură pentru ocaziile speciale, pictate manual și tăiate din cele mai spectaculoase texturi de mătase – mikado, satin duchesse și mătase-spumă. Piesele pictate manual sunt realizate în colaborare cu artista Beatrice Șerban, iar tehnica folosită respectă fluiditatea texturii de mătase și linia generală Silk Essentials de estetică a simplității.

Colecția Silk Essentials pentru femei din acest an completează piesele deja existente pe shop.laurahincu.ro cu texturi noi din mătase fluidă și foarte feminină, precum charmeuse și mătasea-spumă, precum și texturi rigide, extrem de elegante, organza și mikado, regăsite într-o serie de piese arhitecturale, interpretate minimalist. Cele 50 de ținute cuprind rochii în diverse drapaje, cămăși și bluze delicate, fuste, pantaloni, potrivite pentru orice loc, în orice moment al zilei.

Modelele sunt puse în valoare de utilizarea unei varietăți de tipuri de mătase realizate din amestec realizate din din amestec cu alte fibre naturale – cașmir pur organic, bumbac și lână..

Proiectul Silk Essentials a pornit din dorința de a oferi femeii moderne și active acces imediat la o soluție vestimentară elegantă, rafinată și versatilă, așa cum doar mătasea poate fi. La doi ani de la lansare, putem spune că interesul pentru mătase și fibre naturale este în creștere, motiv pentru care dorim să dezvoltăm și să diversificăm, în continuare, secțiunile de pe www.shop.laurahincu.ro, de data aceasta fiind lansată și o secțiune dedicată domnilor. Realizarea acestui magazin online a fost posibilă prin finanțare europeană nerambursabilă, însă investițiile noastre în dezvoltarea lui continuă și în prezent.” a declarat Laura Hîncu.

Evenimentul Silk Garden Party a 4-a ediție marcheză aniversarea a trei ani de Silk Essentials – shop.laurahincu.ro prin lansarea noilor colecții. Alături de Laura Hîncu, la eveniment au confirmat prezența și numeroase persoane publice, care vor purta creațiile designerului, printre care: Albertina Ionescu, Giulia, Corina Caragea, Eli Roman, Diana Bart, Sonia Argint Ionescu, Lavinia Petrea, Magda Pălimariu, Ramona Păun, Ellie White.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here