(P) Somnul e mai dulce cu lenjerii cocolino!

0
lenjerii cocolino

Dacă ți s-a întâmplat vreodată să te confrunți cu probleme de somn, cu siguranță știi cât de importantă este odihna pentru buna funcționare a organismului tău. Statistic, un om își petrece o treime din viață dormind, motiv pentru care este esențial să alegi cele mai bune produse pentru odihnă.

Este de la sine înțeles că somnul este vital pentru sănătatea ta. Iată doar câteva beneficii de care ai parte atunci când reușești să te odihnești corespunzător!

  1. Te concentrezi mai bine și ești mai atent.
  2. Îți îmbunătățești capacitatea de a învăța și memora lucruri noi.
  3. Te ajută să îți păstrezi greutatea dorită.
  4. Îți menține inima sănătoasă.
  5. Sistemul tău imunitar devine mai puternic.
  6. Ești mai echilibrat din punct de vedere emoțional.
  7. Reduce nivelul de stres și anxietate.
  8. Ai grijă de sănătatea ta mentală.
  9. Relațiile personale și profesionale se îmbunătățesc.

Acestea sunt doar 9 motive pentru care merită să investești în odihna ta și în cele mai bune produse pentru patul tău. O alegere inspirată pentru ora de culcare este reprezentată de lenjerii cocolino confortabile, moi și plăcute la atingere.

lenjerii cocolino

Transformă-ți patul într-un norișor pufos!

Cu ajutorul unor lenjerii cocolino, patul tău va deveni locul la care te vei întoarce cu drag în fiecare seară. Numele acestor lenjerii este inspirat de cuvântul italian „coccole”, care înseamnă îmbrățișare. Exact aceasta este senzația de care te vei bucura de fiecare dată când te lași cuprinsă de atingerea fină a lenjeriilor de pat.

De altfel, acestea sunt confecționate din fleece, un material foarte asemănător la atingere cu jucăriile de pluș. Din acest motiv, de la mic la mare, toată lumea adoră lenjeriile cocolino.

Modele potrivite pentru orice decor

Există o varietate de modele, ceea ce îți garantează faptul că vei găsi lenjerii cocolino care să se asorteze cu ambianța creată în dormitorul tău. Magazinul online Patul Meu îți pune la dispoziție o colecție impresionantă de lenjerii de pat uni, cu imprimeuri florale, geometrice și multe altele.

Reține că lenjeriile sunt confecționate dintr-un material hidrofug, care absoarbe umezeala care poate apărea în timpul nopții. Sunt la fel de călduroase ca lenjeriile de lână, însă, spre deosebire de acestea, sunt mult mai ușoare și au proprietăți non-alergenice.

Arată ca noi timp îndelungat

Dincolo de confortul suprem pe care îl oferă, lenjeriile își păstrează aspectul impecabil timp îndelungat. Cei care utilizează lenjerii cocolino de mulți ani recunosc că rezistența acestor produse este impresionantă. Lenjeriile nu se decolorează, nu se subțiază și nu se deformează în urma spălărilor repetate.

De altfel, sunt extrem de ușor de întreținut. Nu necesită balsam sau detergenți speciali și nu trebuie călcate. Odată ce s-au uscat, le poți întinde pe pat sau le poți împături și așeza în dulap. Cu toate acestea, este recomandat să verifici recomandările de întreținere de pe etichetă. De acolo, vei afla care este temperatura optimă de spălare și care este numărul de rotații indicat.

Pentru lenjerii de excepție, accesează magazinul online Patul Meu. Aici vei avea parte de cel mai bun raport calitate-preț la o multitudine de produse care te vor ajuta să redescoperi plăcerea somnului!

 

 

Text: iAgency

Sursă foto: freepik

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here