Let’s get physical cu Harper’s BAZAAR ianuarie-februarie

0

 

Cameleonica Alexandra Sandor, fotografiata de Oltin Dogaru, intruchipeaza deopotriva ipostaze ingenue si provocatoare ale feminitatii, pe coperta si in pictorialul care da tonul acestei editii Love & Sex. O intreaga sectiune speciala, Amour, dezvolta tema numarului de ianuarie-februarie prin selectia BAZAAR de afrodiziace moderne – nu intamplator reunite sub umbrela „De ce sa nu…?” – si prin explorarea noilor vechi reguli ale flirtului (le mai stiti?).

Le Rouge et le Noir. Realizat de Andrei Iovu si Lil Bulgac. Fotografii de Oltin Dogaru

Despre dragoste vorbeste pe larg si Salma Hayek – „o bomba sexy intr-un pahar de shot, un echivalent pentru sexul frumos al unei café cortado: plina de inteligenta, pasiune, atitudine directa, umor fin si senzualitate, in cele mai concentrate si puternice esente ale lor”, dupa cum o descrie autoarea articolului, Stephanie Rafanelli -, in timp ce imaginile o infatiseaza pe actrita intr-unele dintre cele mai seducatoare lookuri ale sezonului.

Fotografii de Paola Kudacki. Stilist: Gabriele Hackworthy

Cu gandul la iubiri de tot felul, am adus artele in prim-plan, astfel ca in acest numar va propunem o calatorie care incepe in lumea BAZAAR a lui Salvador Dalí (colaborator al revistei timp de cateva decenii), continua in universul creativ al lui Dan Perjovschi si Jonathan Coe si include o oprire in lumea unora dintre filmele favorite la Oscar: Django Unchained si Lincoln. In aceeasi calatorie va veti mai afla in compania lui Andrei Serban, a Eugeniei Voda, gazda rubricii „De ce sa nu…?”, si a lui Penélope Cruz, intervievata la Milano cu ocazia lansarii calendarului Campari 2013.

Noul numar este ocazia de a rememora cele mai stylish aparitii autohtone din ultimul an, in prima lista Best Dressed realizata de BAZAAR cu promotoare ale modei din Romania, dar si de a privi inspre 2013 pentru a identifica evenimentele, personalitatile si tendintele de urmarit in acest an. Astfel, 13 pentru 2013 va propune cateva evenimente demne de notat deja in agenda, in timp ce un amplu material de beauty se constituie in ghidul complet de solutii de frumusete care, adoptate de pe acum, vor da rezultate spectaculoase pe durata intregului an –  de la secretele unui ten plin de vitalitate si ale unui par fortifiat pana la pasii corecti pentru obtinerea siluetei ideale. Etalonul de frumusete pentru toate acestea: Andreea Diaconu, fotografiata de Alex Galmeanu.

Fotografii de Alex Galmeanu

Ce este cool acum nu e doar titlul pictorialului de moda ce infatiseaza elementele-cheie ale garderobei de iarna, ci si leitmotivul ghidului de buna purtare din acest numar, axat pe cele mai remarcabile variante de mantouri, si al articolului despre directorul de creatie al casei Balmain, Olivier Rousteing, care a ajuns, la doar 25 de ani, sa calce pe urmele lui Pierre Balmain si Oscar de la Renta, devenind un subiect (foarte cool) de interes. Lectura placuta!

Ce este cool acum. Realizat de Andrei Iovu si Lil Bulgac. Fotografii de Oltin Dogaru

Olivier Rousteing, impreuna cu muza sa, Lou Doillon. Fotografie de Paul Schmidt

Editia Harper’s BAZAAR Romania ianuarie-februarie 2013, acum la toate centrele de presa!
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here