19.5 C
București
duminică, august 19, 2018
Lăcrămioara Ilie ATU Body Couture

My Happy Place: Lăcrămioara Ilie

Sagunto, un orășel cu sub 70000 de locuitori, situat la doar 25 de kilometri de Valencia, a fost locul care făcut-o pe fondatoarea brandului ATU Body Couture să se îndrăgostească iremediabil de Spania

Agenda de august: cele mai interesante evenimente pe final de vară

Dacă v-ați epuizat deja zilele de vacanță și veți rămâne în oraș pe parcursul lui august, asta înseamnă că vă puteți bucura totuși de evenimentele cool programate de-a lungul ultimei luni din vara 2018.
Karlie Kloss și Joshua logodnă

News on Instagram: Karlie Kloss și-a anunțat logodna cu Joshua Kushner

Karlie Kloss, care este în prezent imaginea Swarovski, Carolina Herrera, Adidas și Estee Lauder, a confirmat logodna cu Joshua printr-o postare pe Instagram

Orient Express: de vorbă cu Marc Chaya

O dublă lansare din partea casei Maison Francis Kurkdjian ne-a permis întâlnirea cu MARC CHAYA, cofondatorul acestui brand franțuzesc, care ne-a dezvăluit câteva secrete din spatele colecției cu aroma orientală.

METAXA celebrează 130 de ani de existență cu 3 cocktailuri iconice

Adorați să testați de fiecare dată noi și noi arome, să mixați ingrediente atipice, să jonglați cu gusturi și culori? METAXA propune pentru această vară trei rețete de cocktailuri iconice menite să vă cucerească de la prima degustare.

(P) Artă pentru și despre spațiul public

Situată la intersecția câtorva dintre cele mai importante și aglomerate artere și zone turistice ale Bucureștiului (Dâmbovița, Centrul Vechi, Casa Poporului și Piața Unirii), Piața Națiunile Unite a fost la un moment dat recunoscută ca un centru cultural efervescent.
Iulia Blaga zbor2

Când inima bate mai tare: Iulia Blaga

Sus, în aer, la manșa unui avion ușor, Iulia Blaga se simte, cel puțin o vreme, cel mai fericit om din lume.

Despre experiența Grand Prix Monte-Carlo, la VIP lounge Ferrari

Cand te invita PMI si vechii lor parteneri Ferrari Scuderia la Grand Prix Monaco, stii ca acolo sus cineva te iubeste. Doua chestiuni importante,...

(P) Saeco crafted dinner by Claudia Chirilescu și Mihai Gurei

Saeco Xelsis, brandul care redefinește arta preparării cafelei perfecte, i-a invitat pe Claudia Chirilescu și Mihai Gurei, de la Intro, să recreeze propriul moment de relaxare cu aromă de cafea.
Varkala Alina Cristescu Instagram

Cel mai frumos loc din lume: Alina Cristescu

Șase autori împărtășesc locurile sublime către care pașii – și mintea – i-au purtat. Cel de-al patrulea episod este povestit de Alina Cristescu!

Când inima bate mai tare: Mirela Bucovicean

Fondatoarea platformei Molecule F și a boutique-ului de PR Molecule PR simte că trăiește o altă viață atunci când se află la volanul unei mașini de raliu, gonind pe circuit.
horoscop iulie august 2018

Viitorul vi se dezvăluie: previziuni esenţiale pentru iulie-august

Lunile iulie și august sunt propice schimbărilor în carieră pentru cei născuți sub semnul Vărsătorului, iar Săgetătorii au parte numai de reușite la locul de muncă, reușite ce le aduc și câștiguri financiare pe măsură.
Stromboli vacanță vulcan Raluca Feher

Cel mai frumos loc din lume: Raluca Feher

Șase autori împărtășesc locurile sublime către care pașii – și mintea – i-au purtat. Cel de-al treilea episod este povestit de Raluca Feher!
Salvati Copiii Andreea Raicu

Ce am învățat în maternități

Ca susținătoare a unui program de dotare a maternităților cu echipamente pentru cei născuți prematur, ANDREEA RAICU a văzut în mod direct cum un gest poate salva o viață
ada tache taormina

My Happy Place: Ada Tache

Ori de câte ori își dorește să experimenteze clasica “la dolce vita”, modelul român stabilit în New York revine în Taormina, un oraș ce nu și-a pierdut suflul italian în ciuda popularității sale!