14 C
București
sâmbătă, octombrie 20, 2018

Meghan Markle și prințul Harry așteaptă primul copil

Vestea, pe care mulți dintre cei ce urmăresc cu atenție toate mișcările familiei regale o vânau, a sosit. Meghan Markle și prințul Harry au anunțat că așteaptă primul lor copil în prima zi a turneului regal

Viitorul vi se dezvăluie – previziuni esențiale pentru octombrie

Astrele oferă o doză suplimentară de energie persoanelor născute în zodia Berbecului, iar Balanțele sunt nevoite să-și reorganizeze programul pentru a-și regăsi echilibrul.
burda romania

Burda Romania – lider pe segmentul de evenimente

Burda România, trustul de presă cunoscut în România pentru protofoliul său impresionant de reviste, branduri naționale sau internaționale, este de la an la an...
052 Special vacanta 3 - Ileana Orzac

My Happy Place: Ileana Orzac

Designerul de produs și fondatoarea brandului de mobilier Projets Privés dezvăluie locul unde revine de două ori pe an în căutarea liniștii și a gastronomiei savuroase.

Momentul serii la Premiile Emmy 2018

Glenn Weiss a câștigat aseară un premiu Emmy, dar dacă e să ne uităm la reacțiile din social media, se pare că nu statueta a atras atenția invitaților, ci gestul pecare l-a făcut atunci când a urcat pe scenă.

007 la înălțime: despre inaugurarea noului muzeu James Bond

„Welcome, James. It’s been a long time, and finally here we are”. Cuvintele emblematice ale lui Blofeld, interpretat de Christoph Waltz, deschid calea către Muzeul James Bond, inaugurat recent în vârful muntelui Gaislachkogl din Austria.

Cara Delevingne și Ashley Benson formează un cuplu?

Cara Delevingne nu este la prima relație cu o femeie faimoasă. În trecut ea a ieșit cu St Vincent, Michelle Rodriguez și Jake Bugg, a fost fotografiată sărutându-se cu Paris Jackson în martie 2018, iar acum se pare că are o legătură cu Ashley Benson.
Diploma

(P) Diploma, singurul festival din România dedicat absolvenților de facultăți vocaționale,  va avea loc...

Diploma, un proiect inițiat de The Institute și inspirat de UniCredit Bank, se desfășoară anul acesta pe parcursul a 10 zile, între 5 și...

Noua bucătărie românească: La Vinuri

La Vinuri se află la doi paşi de Ateneu, într-un spaţiu mic şi cochet, cu doar câteva mese şi un meniu restrâns. La început a fost un wine bar, parte din grupul Le Manoir, fondat de Cristian Preotu, ce include şi restaurantele Sushi Room şi Relais & Châteux Le Bistrot Français.

24 de ore cu Delia

Delia dezvăluie cum decurge o zi din viața ei, între audițiile la X Factor și pregătirile pentru show-ul Acadelia.

Viitorul vi se dezvăluie: horoscopul lunii septembrie

Persoanele născute sub semnul Scorpionului sunt bine văzute în această perioadă la locul de muncă, iar reprezentanții zodiei Taurului au de dat piept cu o situație neprevăzută la job.
066-069 Ana Topoleanu DSCF88

Spirit călător: Ana Topoleanu

Dorința de a cutreiera lumea pentru a explora și a înțelege le-a ghidat viața acestor trei călătoare. Primul episod al seriei este scris de Ana Topoleanu.
coperta cosmopolitan septembrie 2018

Nu rata ediția de septembrie 2018 a revistei Cosmopolitan!

Nu rata ediția de septembrie a revistei Cosmopolitan, din 30 august la toate punctele de difuzare a presei! Noul COSMO ți-o prezintă pe simpatica Lidia...
051 Special vacanta 2 - Marina Aristotel

My Happy Place: Marina Aristotel

"Mykonos este prima destinație la care mă gândesc atunci când planific următoarea vacanţă de vară. Este o destinaţie iconică pentru Grecia datorită arhitecturii specifice pentru Insulele Ciclade, combinată cu o varietate de plaje cu nisip perfect şi apă turcoaz." Marina Aristotel

Lista mea: 24 de ore cu Laura Rotileanu

Viața fondatoarei brandului de bijuterii Laura8, în cifre.