21 C
București
sâmbătă, aprilie 21, 2018
prietenie adevarata modele

Dupa cate ore se infiripa o prietenie adevarata

Este o mare onoare sa fii considerat cel mai bun prieten de o persoana. Uitati-va la felul in care personaje din sitcom-uri, precum Friends, Stranger Things, That 70s Show sau How I Met Your Mother, se intreaba care om din grup este cel mai bun prieten al lor.

Cautatorii de comori: Alexandra Orhei, Marius Gherghinaru si Valentin Ioan, RETROS

Descoperiti trei destinatii cu piese retro sau reconditionate, atent curatoriate. Cel de-al doilea capitol se axeaza pe povestea echipei RETROS.

Preparate din bucataria mediteraneana si 4 locuri unde le puteti savura

Daca vreti sa luati o pauza de la preparatele specifice Sarbatorilor de Paste va invitam sa incercati unul dintre aceste 4 restaurante unde gasiti retete spectaculoase din bucataria mediteraneana!
O viata la moda - Stefan Cosma Eclectico Studio

Cautatorii de comori: Stefan Cosma, ECLECTICÓ STUDIO

Descoperiti trei destinatii cu piese retro sau reconditionate, atent curatoriate. Primul capitol ii este dedicat lui Stefan Cosma!

(P) Grace Couture Cakes lanseaza Love Carousel, noua colectie de torturi de nunta

Daca in 2017 atentia s-a indreptat catre torturi extravagante, in culori puternice, anul acesta propunerile atelierului couture reprezinta o intoarcere la decoruri romantice, intr-o interpretare moderna.
conferinta de presa_Bucharest10K&FAMILY RUN201

(P) 7000 de participanti vor lua startul la UNIQA Asigurari Bucharest 10k&FAMILY RUN

In data de 26 martie, Bucharest RUNNING CLUB a organizat conferinta de presa pentru lansarea celei de-a treia editii a UNIQA Asigurari Bucharest 10k&FAMILY RUN

E mereu soare aici

Zece sanctuare de lux unde va puteti bucura pe repeat de mantra „eat, sleep, relax”, dar care abunda totodata in activitati ce merita incercate macar o data-n viata.
horoscop - Cercei Minicreole FREYWILLE Pret 3830 Lei

Viitorul vi se dezvaluie – previziuni esentiale pentru martie

Pentru Lei, martie ar putea sa ridice cateva probleme profesionale, Gemenii au parte de un eveniment fericit pe plan sentimental, iar cei nascuti in zodia Sagetatorului ar trebui sa se fereasca de deciziile financiare impulsive.

Evenimentele lunii martie: recomandari pentru weekend si nu numai

Cum martie oscileaza intre zile insorite si zile ploioase, profitati de perioadele innorate pentru a descoperi expozitii interesante indoor, dar si un documentar proiectat in premiera la Bucuresti in cadrul festivalului “One World Romania”.
vizita_BRC_Scoala PiaBratianu_13martie

(P) Inscrieri la cursele gratuite din cadrul Uniqa Asigurari Bucharest 10k&Family Run

Monica Rosu (campioana olimpica), Anca Bucur (castigatoare a titlului Miss Fitness Universe) si Valeria Racila van Groningen (campioana olimpica), ambasadoarele Bucharest RUNNING CLUB - au vizitat astazi 13 martie Scoala Gimnaziala Pia Bratianu din Bucuresti

(P) De 8 martie s-a lansat Federatia Patronatelor Femeilor Antreprenor

De 8 martie, Ziua Internationala a Femeii, a fost celebrata la Palatul Parlamentului prin Gala “Din apreciere pentru tine”, evenimentul de lansare al Federatiei Patronatelor Femeilor Antreprenor, cea mai puternica entitate asociativa feminina din Romania.
campanie #NotMyJob Marie Claire

Publicatia Marie Claire initiaza de 8 martie campania #NotMyJob

De Ziua Internationala a Femeii, va invitam sa va alaturati campaniei #NotMyJob
1 Matinal_7874

(P) La TVR 1, din 12 martie

1 Matinal incepe mai devreme cu jumatate de ora, de la 06.30. Seara se incheie cu un nou Telejurnal, la ora 24.00. Tronsoanele de dezbateri din grila TVR 1 raman la orele cunoscute.
Federatia Patronatelor Femeilor Antreprenor

(P) Federatia Patronatelor Femeilor Antreprenor, noua voce din mediul de afaceri romanesc

Federatiei Patronatelor Femeilor Antreprenor reuneste mai multe patronate si asociatii care au femeia in centrul actiunilor si preocuparilor lor.
Gabriela Lungu O viata la moda

Viata mea, stilul meu: Gabriela Lungu

Detaliile creative si piesele de mobilier cu poveste compun un decor atent curatoriat in micul apartament pied-à-terre al Gabrielei Lungu.