12 C
Bucuresti
Monday, September 25, 2017
adidas Runners Bucharest

(P) “Adidas Runners”, miscarea care-i uneste pe toti pasionatii de alergare

Pe 7 septembrie, la Bucuresti, adidas a lansat adidas Runners, o miscare de alergare globala care isi propune sa ii sprijine pe pasionatii de alergare.
vacantele pe care le-am iubit

Vacantele pe care le-am iubit: partea a doua

BAZAAR va invita sa evadati in jurnale de calatorie pline de adrese secrete si in amintiri de vacanta insotite de desenele lui Ágnes Keszeg
Marile surprize ale Californiei

Marile surprize ale Californiei

In Monterey, pe urmele Marilor minciuni nevinovate, DORIS SANGEORZAN descopera de ce aceasta parte a coastei californiene a devenit un personaj in sine.

Escapada culinara de weekend: cele mai savuroase paste din Bucuresti

O lista de recomandari ce include diverse tipuri de paste pregatite excelent, ideale pentru un pranz cu prietenii sau chiar o cina romantica in oras.
afaceri

(A)faceri de bine: Ce sunt si de ce merita investitia

De cate ori ne-am gandit sa facem bine in jurul nostru prin intermediul unui business? De obicei, asociem ideea de ajutor cu campaniile umanitare...
varietati de gradina Maria Popistasu

Varietati de gradina: Maria Popistasu

"Gradina a fost amenajata de ai mei, cu ajutorul unor specialisti care au infranat pornirea mamei mele de a face si o gradina de legume." Maria Popistasu
vacantele pe care le-am iubit Agnes Keszeg

Vacantele pe care le-am iubit: prima parte

BAZAAR va invita sa evadati in jurnale de calatorie pline de adrese secrete si in amintiri de vacanta insotite de desenele lui Ágnes Keszeg.
produse revolutionare

5 produse revolutionare care le-au imbunatatit vietile femeilor in 2017

Daca pana nu demult produsele destinate femeilor erau create astfel incat sa arate bine, dar nu excelau la capitolul functionalitate, acum asistam la o...
vacanta din viata noastra Mihaela Taut

Unde plecam in vacanta din viata noastra?

Uneori, pentru a ne rupe de ritualurile zilnice, nu-i nevoie sa asteptam concediul. MIHAELA TAUT exploreaza modalitati de a trai fragmente de alte vieti.
beau monde site

Beau Monde Style are casa noua!

Intrati pe beaumonde.ro si luati-va doza zilnica de stiri proaspete din toate domeniile: moda, frumusete, lifestyle si vedete.