1 C
București
miercuri, ianuarie 23, 2019

Viitorul e aici

Dubai, orașul perpetuu în transformare, vă oferă orice tip de experiență vă doriți și unele la care încă nici nu visați.
echipament de ski

(P) Un echipament de ski pentru copilul tău

Fie că sunteți un schior profesionist sau ocazional, este esențial să vă echipați corect pentru pârtie. Într-adevăr, blugii sau pantalonii casual nu sunt potriviți...
Medine Pop cină festivă

Ce am învățat

Medine Pop împărtășește cinci concluzii din experiența serilor WeDine pe care le organizează de patru ani.

24 de ore cu Sorina Fredholm

Cum decurge o zi din viaţa acestei adevărate poster girl pentru healthy living, printre clase de yoga, planuri de nutriţie şi plimbările cu cei doi labradori.
horoscop ianuarie februarie 2019

Viitorul vi se dezvăluie – previziuni esențiale pentru ianuarie-februarie

Relația amoroasă traversează o perioadă cu turbulențe la început de 2019 pentru Gemeni, în timp ce Scorpionii sunt deja cu gândul la o evadare romantică de Ziua Îndrăgostiților.
Madeleine Florescu

Gazdă fashionable: Madeleine Florescu

Cel mai potrivit pentru o gazdă ideală e acel gen de personalitate care umple camera când apare, cuplată cu people skills şi intuiţie.
Dulce de Crăciun Zexe Braserie (4)

Dulce de Crăciun: chef Ana Consulea, Zexe Braserie

"Produsele pe care le-am creat în acest sezon sunt inspirate din gustul copilăriei: cornulețe cu magiun de prune, nuci umplute cu ciocolată, biscuiți cu scorțișoară, turtă dulce, prune trase în ciocolată, cozonac clasic și cozonac însiropat" chef Ana Consulea, Zexe Braserie

Gazdă fashionable: Connie Preda

Dacă ai o prezenţă elegantă, talent de decorator şi eşti un bun organizator, poţi să lansezi o invitaţie şi cred că poţi să impresionezi. Însă entuziasmul este cel care face diferenţa. O gazdă entuziastă, care are şi simţul umorului, chiar îşi cucereşte invitaţii.

50 de cadouri de Crăciun sub 100 Euro

Deși cu toții suntem conștienți că goana după cadouri de Crăciun este un proces extrem de obositor și complicat, o facem an de an pentru a-i bucura și surprinde pe cei dragi.

New Year’s Eve Parties: 5 propuneri din București și din țară

Câteva idei de răspunsuri la cea mai uzuală întrebare a sezonului “Ce faceți de Revelion?”. Dacă zilele de Crăciun sunt dedicate în mod normal familiei și petrecerilor acasă, Anul Nou poate fi sărbătorit cu fast în unul dintre aceste spații.
horoscopul lunii decembrie 2018

Previziunile esențiale ale lunii decembrie: horoscop pe final de 2018

Persoanele născute sub semnul Peștilor sunt sfătuite să profite de concediul de Sărbători pentru a-și reîncărca bateriile, în timp ce Racii traversează o perioadă plină de optimism, cu o condiție fizică excelentă.

10 cadouri potrivite pentru orice iubitoare de cafea

Sunt mulți iubitori de cafea, însă gusturile lor diferă când vine vorba de faimoasa băutură care energizează. Unii preferă un espresso scurt, sorbit rapid, cu o aromă intensă, alții adoră un latte perfect echilibrat și există, firește, persoane ce preferă cafeaua single origin preparată pe îndelete.

Experiențe inedite de dăruit în locul clasicelor cadouri

Pentru că din ce în ce mai mulți oameni apreciază o surpriză întinsă pe parcursul mai multor ore și a cărei amintire să persiste o bună bucată de timp, vă propunem astăzi câteva experiențe cu care-i puteți uimi pe cei apropiați.

(P) Cum ne decorăm casa de Crăciun?

Cum Crăciunul este sărbătoarea favorită a multora, pregătirile sunt mai ample în fiecare an: de la comercianți până la... cumpărători. Cadouri, decorațiuni, brad. Iar decorațiunile câștigă teren în fiecare an.
baie relaxanta

3 secrete pentru o baie relaxantă pregătită ca la carte

Ai avut o zi grea, te simți copleșită de griji și ți-ar plăcea ca renumiții savanți englezi să inventeze mai repede un remediu care...