28 C
București
sâmbătă, iulie 21, 2018
View of Bokor National Park/ Preah Monivong National Park from the river, Kampot, Cambodia

Cel mai frumos loc din lume: Vlad Ioan Tăușance

Șase autori împărtășesc locurile sublime către care pașii – și mintea – i-au purtat. Primul episod îi aparține lui Vlad Ioan Tăușance!

Oaze de relaxare in Europa

Programati-va urmatoarea vacanta cu un singur gand: acela de a descoperi oazele de relaxare si centrele de wellness aflate la numai cateva ore de zbor distanta.
mai aproape de Paradis Oman

Mai aproape de paradis

Programati-va urmatoarea vacanta cu un singur gand: acela de a descoperi oazele de relaxare si centrele de wellness aflate la numai cateva ore de zbor distanta
FLYDUBAI_121117_0672_Lowres

Upgrade your flight!

Bucurati-va de o experienta noua in zborurile flydubai, companie care a finalizat recent achizitia a 175 de avioane Boeing 737 MAX.

3 destinatii alternative pentru luna de miere

Mai putin vestite decat Capri, Nisa si Santorini, aceste alternative under-the-radar va vor cuceri cu farmecul lor linistit.

E mereu soare aici

Zece sanctuare de lux unde va puteti bucura pe repeat de mantra „eat, sleep, relax”, dar care abunda totodata in activitati ce merita incercate macar o data-n viata.

Rusia – terra incognita culinaria

Rusia este un imperiu si se comporta exact ca unul, promovand bucataria coloniilor, de la cea georgiana la cea siberiana, de la cea mongola la cea caucaziana.
scena cuisine in Helsinki

ScandiKitchen

Scena cuisine finlandeza, cu a sa abordare autentica, centrata pe produse locale, l-a cucerit rapid pe DAVID MAGUET si s-a transformat intr-o sursa de inspiratie.
Lisabona destinatie culinara Razvan Exarhu

Lisabona sau gustul sofisticat al decadentei

RAZVAN EXARHU, despre o destinatie a ingredientelor simple si bogate, cu sardine fripte, vinho verde si cel mai bun cartof pe care l-a gustat vreodata.

Cold Play: recomandari pentru o vacanta mai mult ca perfecta la schi

Partii imaculate, aerul racoros al inaltimilor si optiuni culinare delicioase – acestea sunt ingredientele unei memorabile vacante de iarna in Tirol.
Madeleine Florescu antreprenor

Recomandari de destinatii de la pasionatele de schi: Madeleine Florescu

"Un hotel mai mare si echipat cu tot ce v-ati putea dori este Mont Cervin Palace. Pur si simplu, nu ai ce sa visezi si ei sa nu ofere" Madeleine Florescu
Sabrina Marinescu pasionatele de schi

Recomandari de destinatii de la pasionatele de schi: Sabrina Marinescu

"Pentru zile lungi de schi, incercati Sella Ronda, un traseu de aproximativ 40 km pe patru masivi montani diferiti si care dureaza sase ore." Sabrina Marinescu
vacanta in Beirut Raluca Feher

O mie si una de nopti intr-o saptamana la Beirut

Pentru Raluca Feher, fabulosul oras de pe malul Mediteranei isi dezvaluie stralucirea legendara si farmecul hedonist.
vacantele pe care le-am iubit

Vacantele pe care le-am iubit: partea a doua

BAZAAR va invita sa evadati in jurnale de calatorie pline de adrese secrete si in amintiri de vacanta insotite de desenele lui Ágnes Keszeg
Marile surprize ale Californiei

Marile surprize ale Californiei

In Monterey, pe urmele Marilor minciuni nevinovate, DORIS SANGEORZAN descopera de ce aceasta parte a coastei californiene a devenit un personaj in sine.