11 C
Bucuresti
Thursday, March 30, 2017
destinatii insorite Valletta Malta

Destinatii insorite de explorat in iarna 2016: idei de vacanta

Refugierea intr-o tara cu un climat prietenos este o optiune tentanta odata iernii. Pentru finalul lui 2016 am facut o selectie de destinatii insorite!

Yoga retreats: destinatii europene descoperite dintr-o alta perspectiva

Aceste yoga retreats au devenit in ultimul an un business tot mai profitabil, ele reprezentand 14% din totalul cheltuielilor de turism la nivel mondial.

The art of sensing the anticipation

Ati trait vreodata acea senzatie stranie ca asteptarile va sunt misterios intuite? Ca, oriunde ati privi sau orice gest ati face, regasiti o familiaritate reconfortanta? Ca va simtiti rasfatata chiar, fara macar sa fi cerut asta? Stiu, va tin in suspans, asa ca va voi dezvalui secretul: o plimbare in regiunea Lacului Geneva.

Travel List: Smaranda Almășan

În Mallorca, designerul se bucură de plajele mărginite de pini și de lumina mediteraneană adorată de Miró.

Travel List: Roxana Marcu

Îndrăgostită de Beirut, fondatoarea Sunglasscurator.com a descoperit secrete pe care numai localnicii le știu.

Travel List: Cristina Mazilu

Food bloggerul găsește în Sicilia fructe de mare proaspete, vinuri fabuloase și peisaje grandioase, dar „toate într-o manieră understated“.

BAZAAR Brides: Departe, împreună

Probabil cel mai plăcut capitol din organizarea nunții: alegerea destinației pentru luna de miere.

Diamantele negre: la vânătoare de trufe

În inima unei păduri de fagi din Transilvania, vânătoarea de trufe este o plăcere ce anticipează un festin. La un sfert de oră după ce...

Miezul zilei in gradina de lamai

De la Lacul Como pana la Sorrento, trecand peste domoalele dealuri ale Toscanei, BAZAAR selecteaza cinci hoteluri exclusiviste ale caror gradini, amenajate in stil italian, va vor convinge sa decretati „bello giardino, bella vacanza!“

Vremea ciresilor in floare

In Japonia, faceti precum japonezii: urmariti prognoza infloririi ciresilor, planuiti un picnic sub crengile inmiresmate si admirati florile ca niste nori roz ce par sa fi coborat asupra orasului.