16.5 C
București
luni, septembrie 24, 2018
048 Special vacanta 1 - Gabriela Lungu

My Happy Place: Gabriela Lungu

Pentru Gabriela Lungu, fondatoarea WINGS Creative Leadership Lab, Koh Samui este un loc îndrăgit din Thailanda, ce poate fi vizitat în perioada verii europene.
Lăcrămioara Ilie ATU Body Couture

My Happy Place: Lăcrămioara Ilie

Sagunto, un orășel cu sub 70000 de locuitori, situat la doar 25 de kilometri de Valencia, a fost locul care făcut-o pe fondatoarea brandului ATU Body Couture să se îndrăgostească iremediabil de Spania
Varkala Alina Cristescu Instagram

Cel mai frumos loc din lume: Alina Cristescu

Șase autori împărtășesc locurile sublime către care pașii – și mintea – i-au purtat. Cel de-al patrulea episod este povestit de Alina Cristescu!
Stromboli vacanță vulcan Raluca Feher

Cel mai frumos loc din lume: Raluca Feher

Șase autori împărtășesc locurile sublime către care pașii – și mintea – i-au purtat. Cel de-al treilea episod este povestit de Raluca Feher!
ada tache taormina

My Happy Place: Ada Tache

Ori de câte ori își dorește să experimenteze clasica “la dolce vita”, modelul român stabilit în New York revine în Taormina, un oraș ce nu și-a pierdut suflul italian în ciuda popularității sale!
Thailanda Carmen Lidia Vidu plaja insula

Cel mai frumos loc din lume: Carmen Lidia Vidu

"Cred că am văzut Paradisul. Păsări mari zburau printre palmieri giganți, ananasul creștea sălbatic și peștii se ascundeau printre pietrele mari care înconjurau insula." Carmen Lidia Vidu
View of Bokor National Park/ Preah Monivong National Park from the river, Kampot, Cambodia

Cel mai frumos loc din lume: Vlad Ioan Tăușance

Șase autori împărtășesc locurile sublime către care pașii – și mintea – i-au purtat. Primul episod îi aparține lui Vlad Ioan Tăușance!

Oaze de relaxare in Europa

Programati-va urmatoarea vacanta cu un singur gand: acela de a descoperi oazele de relaxare si centrele de wellness aflate la numai cateva ore de zbor distanta.
mai aproape de Paradis Oman

Mai aproape de paradis

Programati-va urmatoarea vacanta cu un singur gand: acela de a descoperi oazele de relaxare si centrele de wellness aflate la numai cateva ore de zbor distanta
FLYDUBAI_121117_0672_Lowres

Upgrade your flight!

Bucurati-va de o experienta noua in zborurile flydubai, companie care a finalizat recent achizitia a 175 de avioane Boeing 737 MAX.

3 destinatii alternative pentru luna de miere

Mai putin vestite decat Capri, Nisa si Santorini, aceste alternative under-the-radar va vor cuceri cu farmecul lor linistit.

E mereu soare aici

Zece sanctuare de lux unde va puteti bucura pe repeat de mantra „eat, sleep, relax”, dar care abunda totodata in activitati ce merita incercate macar o data-n viata.

Rusia – terra incognita culinaria

Rusia este un imperiu si se comporta exact ca unul, promovand bucataria coloniilor, de la cea georgiana la cea siberiana, de la cea mongola la cea caucaziana.
scena cuisine in Helsinki

ScandiKitchen

Scena cuisine finlandeza, cu a sa abordare autentica, centrata pe produse locale, l-a cucerit rapid pe DAVID MAGUET si s-a transformat intr-o sursa de inspiratie.
Lisabona destinatie culinara Razvan Exarhu

Lisabona sau gustul sofisticat al decadentei

RAZVAN EXARHU, despre o destinatie a ingredientelor simple si bogate, cu sardine fripte, vinho verde si cel mai bun cartof pe care l-a gustat vreodata.