13.5 C
București
marți, mai 22, 2018

E mereu soare aici

Zece sanctuare de lux unde va puteti bucura pe repeat de mantra „eat, sleep, relax”, dar care abunda totodata in activitati ce merita incercate macar o data-n viata.

Rusia – terra incognita culinaria

Rusia este un imperiu si se comporta exact ca unul, promovand bucataria coloniilor, de la cea georgiana la cea siberiana, de la cea mongola la cea caucaziana.
scena cuisine in Helsinki

ScandiKitchen

Scena cuisine finlandeza, cu a sa abordare autentica, centrata pe produse locale, l-a cucerit rapid pe DAVID MAGUET si s-a transformat intr-o sursa de inspiratie.
Lisabona destinatie culinara Razvan Exarhu

Lisabona sau gustul sofisticat al decadentei

RAZVAN EXARHU, despre o destinatie a ingredientelor simple si bogate, cu sardine fripte, vinho verde si cel mai bun cartof pe care l-a gustat vreodata.

Cold Play: recomandari pentru o vacanta mai mult ca perfecta la schi

Partii imaculate, aerul racoros al inaltimilor si optiuni culinare delicioase – acestea sunt ingredientele unei memorabile vacante de iarna in Tirol.
Madeleine Florescu antreprenor

Recomandari de destinatii de la pasionatele de schi: Madeleine Florescu

"Un hotel mai mare si echipat cu tot ce v-ati putea dori este Mont Cervin Palace. Pur si simplu, nu ai ce sa visezi si ei sa nu ofere" Madeleine Florescu
Sabrina Marinescu pasionatele de schi

Recomandari de destinatii de la pasionatele de schi: Sabrina Marinescu

"Pentru zile lungi de schi, incercati Sella Ronda, un traseu de aproximativ 40 km pe patru masivi montani diferiti si care dureaza sase ore." Sabrina Marinescu
vacanta in Beirut Raluca Feher

O mie si una de nopti intr-o saptamana la Beirut

Pentru Raluca Feher, fabulosul oras de pe malul Mediteranei isi dezvaluie stralucirea legendara si farmecul hedonist.
vacantele pe care le-am iubit

Vacantele pe care le-am iubit: partea a doua

BAZAAR va invita sa evadati in jurnale de calatorie pline de adrese secrete si in amintiri de vacanta insotite de desenele lui Ágnes Keszeg
Marile surprize ale Californiei

Marile surprize ale Californiei

In Monterey, pe urmele Marilor minciuni nevinovate, DORIS SANGEORZAN descopera de ce aceasta parte a coastei californiene a devenit un personaj in sine.
vacantele pe care le-am iubit Agnes Keszeg

Vacantele pe care le-am iubit: prima parte

BAZAAR va invita sa evadati in jurnale de calatorie pline de adrese secrete si in amintiri de vacanta insotite de desenele lui Ágnes Keszeg.
Travel List Sorina Fredholm

Travel List: Sorina Fredholm

Sorina Fredholm viziteaza Stockholm-ul de cateva ori pe an, astfel ca orasul i-a devenit o doua casa. Anotimpul preferat pentru savurarea lui ramane insa vara.
Travel List Crina Bulprich

Travel List: Crina Bulprich

Designerul vestimentar Crina Bulprich alege adesea destinatii de vacanta in inima naturii, precum regiunea Lake District din Marea Britanie.
vacanta

5 lucruri care conteaza intr-o vacanta pentru cei din generatia Millennials

Tinerii din generatia Millennials fac aproape totul diferit fata de parintii lor, iar calatoritul este unul dintre exemple. Millennials sau Generatia Y, adica tinerii nascuti...
Insulele Grecesti Alexandra Iacob

Vacante peste mari si tari… cu copii: episodul 2 – Alexandra Iacob

"Pentru noi, un sejur cu iahtul pe insulele grecesti este varianta perfecta pentru o vacanta in familie." Alexandra Iacob