Lil Weekly: 3 descoperiri făcute în această perioadă

0
Lil Bulgac Lil Weekly

Lil Bulgac, redactorul de modă al revistei Harper’s BAZAAR România, vă updatează săptămânal cu cele mai hot noutăți din lumea modei, a muzicii și a designului care i-au atras atenția.

Obsesie vestimentară

Lansat în 2014 de către Elin Kling și soțul ei, Karl Lindman, brandul suedez Totême a intrat pe radarul meu încă de la primele piese pe care le-am descoperit online. Ador liniile suple, precise, eleganța neostentativă și austeritatea chic a acestei rochii, ce va fi în curând disponibilă pe site-ul bradului. O găsiți pe toteme-studio.com.

Ce ascult: TV Victor – Tomorrow de pe albumul Moondance (1989)

O piesă pe care am descoperit-o de curând, deși împlinește anul ăsta exact 30 de ani. Aproape de neconceput pentru o melodie care sună extrem de actual.

Traversând din ambiental în new age și înapoi, TV Victor – Tomorrow este un rendez-vous pe lună, o melodie abstractă, perfectă de ascultat seara cu o carte în mână.

Accesoriul momentului

Noua pleated bucket de la Mansur Gavriel este un update adorabil al piesei clasice. Disponibilă atât în varianta de negru, bej sau bleumarin, cât și în tonuri solare de galben, portocaliu sau roz, aceată geantă structurată m-au făcut să mă îndrăgostesc. De cumpărat pe mansurgavriel.com.

Foto: mansurgavriel.com, discogs.com, toteme-studio.com

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here