Lil Weekly: 3 descoperiri făcute în ultimele săptămâni

0
Lil Bulgac Lil Weekly

Lil Bulgac, redactorul de modă al revistei Harper’s BAZAAR România, vă updatează săptămânal cu cele mai hot noutăți din lumea modei, a muzicii și a designului care i-au atras atenția.

Obsesia vestimentară

Dacă ar fi să achiziționez o singura piesă în acest sezon (firește, cu gândul că aș putea să o port forever), aceasta ar fi trenciul-rochie din colecția Lemaire primăvară-vară 2019. M-am îndrăgostit de liniile ample ale mânecilor sale, de nuanța gri-petrol sau Storm-grey cum este descrisă de designer, și mai ales de versatilitatea lui – partea din față se poate lega într-o fundă tres chic! Îl puteți descoperi pe lemaire.fr.

Accesoriul momentului

Reike Nen este un brand născut în Seoul în 2010, și pe care l-am descoperit pe Instagram de ceva timp. M-au atras în special liniile clasice ale pantofilor, ce par a fi disecate, desfăcute și apoi reimaginate și reasamblate într-un mod extrem de fresh și modern. De cumpărat pe reikenen.com.

Weekend artistic

Între 26 și 28 aprilie se va desfășura cea de-a 15 ediție a Gallery Weekend Berlin, eveniment de anvergură în lumea artei în care galeriile orașului își prezintă unele dintre cele mai importante expoziții ale anului. Mă bucur că și în acest an voi avea ocazia să vizitez cel puțin o parte dintre ele, printre care solo show-ul Horia Damian de la Galeria Plan B.

Citiți și: “Lil Weekly: 3 descoperiri făcute în această perioadă”!

Foto: prin amabilitatea brandurilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here