Designer român în vitrinele de la New York, Moscova & Londra

0
Margee Bags

Lilia Gherboveț este o femeie de afaceri de 33 ani care a construit un brand de genți de lux produse 100% în România: Margee Bags.

Poșetele de lux românești sunt preferatele vedetelor și au ajuns deja în vitrinele magazinelor din întreaga lume: New York, Moscova, Londra, dar și în alte orașe mari.

În 2014 s-a lansat oficial brandul, pe atunci pe nume Concept 15 Milano, și s-a deschis showroom-ul din centrul capitalei. Între timp, brandul s-a metamorfozat în Margee Bags, inspirat din numele fetiței ei, Eva Maria Gherboveț, care deja urmează pasiunea mamei pentru desenat și creat genți.

Pasiunea Liliei Gherboveț pentru genți se vede din felul în care sunt cusute și fabricate poșetele Margee: toate materialele sunt italiene, atât pielea cât și accesoriile, iar manopera este premium. Lilia a fost ani la rând la târgurile de profil din Europa pentru a contacta furnizorii potriviți pentru brandul ei.

Lilia Gherboveț: „Modelele de genți sunt ideile mele, dar colaboram și cu designeri din hub-urile de design italiene, care vin cu idei fresh și trendy si care se potrivesc foarte bine cu stilul Margee. Cel mai cunoscut model al brandului nostru, cel care poate fi vazut pe umărul multor vedete din România, este modelul Aimee, ghiozdanul cu urechi. Este un model potrivit pentru orice vârsta și care sigur nu trece neobservat pe stradă. Femeia Margee este stilată, elegantă, atentă la detalii, pentru ea conteaza mult calitatea poșetei ei și vrea să se evidențieze, nu să se piardă in mulțime.”

Un alt model remarcabil prin unicitatea sa este geanta ENDLESS Brâncuși, o colaborare între brandul Margee și o tânără pictoriță din România, Bianca Paraschiv, cunoscută în străinătate pentru reproducerile operelor lui Brâncuși. Această pictoriță a fost expusă la Metropolitan Museum of New York și premiată la nivel internațional.

Margee Bags

Cu ceva timp în urmă, Lilia Gherboveț a fost contactată de buyerii unui magazin din centrul New York-ului (Manhattan), vestit pentru vedetele americane ce se îmbracă de acolo, precum Beyonce, Kim Kardashian, Jessica Alba și multe alte nume mari. Aceștia văzuseră poșetele Margee pe profilul de social media al unor bloggeri străini și au ținut neapărat să aducă acele produse și în SUA, în vitrinele lor. Mai mult, au cerut să aibă exclusivitate pe întreg continentul nord-american.

De acolo a fost ca o reacție în lanț: gențile Margee au călătorit la Londra și apoi la Moscova și continuă să fie apreciate înafară și să ducă renumele designerilor români mai departe.

Aflați mai multe despre poșetele Margee aici: https://margee-shop.com

 

 

 

Foto: Ciulei Ciprian

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here