Lily-Rose Depp și Colin Farrell filmează la București thrillerul ”Voyagers”

0
Lily-Rose Depp-Chanel
Lily-Rose Depp și Colin Farrell filmează la București

Fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradise, Lily-Rose Depp, se află zilele acestea în București pentru filmările unui thriller S.F. numit „Voyagers”. Actrița de 20 de ani a fost surprinsă de fotografi îmbrățișându-se cu partenerul de platou, Colin Farrell, într-o pauză între filmări, conform Daily Mail.

View this post on Instagram

Lily is in Romania for filming #voyagers 🤩 #lilyrosedepp

A post shared by ℒℛ (@lilyrose.daily) on

Cei doi actori fac parte din echipa care a început să filmeze la București la finalul lunii iulie cu regizorul Neil Burger, cunoscut pentru pelicule ca ”Limitless (Dincolo de limite)” sau ”The Illusionist (Iluzionistul)”.

Cel mai recent film în care joacă Lily-Rose este ”L’homme fidèle (Un om fidel)”, comedia franțuzească în care a ținut capul de afiș alături de Laetitia Casta și Louis Garrel. Filmul a putut fi văzut anul acesta la TIFF la Cluj și București și este disponibil pe TIFF Unlimited.

Actrița a învățat de la părinții ei să își țină viața personală cât mai privată și este un aspect la care ține foarte mult. În ciuda misterului care o înconjoară, are extrem de mulți followerși pe Instagram și fiecare ieșire în spațiul public este un eveniment. Lily-Rose vorbește fluent franceza și engleza, fiind crescută atât în Paris, cât și în Los Angeles. În toamnă, o vom putea vedea jucând alături de presupusul iubit din realitate, Timothée Chalamet, în The King, unde acesta joacă rolul tânărului Henry V. Tot vara aceasta, se pare că va mai filma un alt film în România. Este vorba de Dreamland, a cărui distribuție îi include pe Armie Hammer (actorul care joacă alături de Timothee Chalamet în Call me by your name) și Gary Oldman. Citește și 3 destinații de vacanță în Italia din filmele lui Luca Guadagnino

Lily-Rose-Depp-Chanel
Lily-Rose Depp, Chanel Cruise 2020 Collection, Le Grand Palais, 3 mai, 2019 (Julien M. Hekimian/Getty Images pentru Chanel)

În plus, Lily-Rose a călcat pe urmele mamei sale, Vanessa Paradis, și a devenit de la o vârstă fragedă ambasador Chanel și muza lui Karl Lagerfeld. Prima ei amintire din copilărie este o imagine cu mama ei probând haine și genți Chanel prin casă, așa că virusul i-a intrat în sânge, iar oamenii de la Chanel sunt ca o familie acum.

Foto: Getty Images, Instagram

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here