Lily-Rose Depp in rol de model la show-ul Chanel

0

Dupa mai multi ani in care a fost considerata muza lui Karl Lagerfeld si a bifat doua campanii Chanel, Lily-Rose Depp si-a facut si marele debut ca model la show-ul Chanel Metiers d’Arts din Paris.

Vedeta in varsta de 17 de ani a deschis spectacolul desfasurat la Ritz in Paris, si nu a fost singura celebritate care a acceptat sa defileze cu aceasta ocazie. Si Cara Delevingne, Pharrell Williams sau Sofia Richie au purtat la randul lor diverse tinute semnate Chanel. Lily-Rose Depp a prezentat doua outfituri diferite. Ea a deschis spectacolul intr-un ansamblu cu paiete aurii combinat cu un accesoriu pentru cap si a revenit in show imbracata intr-o Little Black Dress cu un aer vintage accesorizata cu o voaleta.

PARIS, FRANCE –

Lily-Rose Depp a fost ocupata in ultimele luni cu promovarea noului ei film, Planetarium

In timp ce Lily-Rose Depp a fost prezenta in campania Chanel pentru ochelari si cea pentru parfumul Chanel No. 5 L’Eau, aceasta este prima data cand ea a defilat la unul dintre show-urile epice de moda ale casei. Iar Vanessa Paradis a fost in public si a privit-o cu mandrie pe fata ei.

Lily-Rose Depp a fost ocupata in ultimele luni cu promovarea noului ei film, Planetarium, care a fost prezentat pentru prima data la Festivalul de Film de la Venetia, in septembrie. Pelicula in care joaca alaturi de laureata premiului Oscar, Natalie Portman, urmareste povestea a doua surori ce fac turul Frantei in anii ‘30 ca mediumi. Filmul a fost lansat pe data de 16 noiembrie, in Franta si desi nu s-a bucurat de critici tocmai pozitive si a fost catalogat ca fiind fara substanta, toti cei care l-au urmarit deja au declarat ca din punct de vedere vizual, e o bijuterie.

Cititi si: “Vedete in tinute Chanel: ce alegeri au facut pentru show-ul de aseara”!

Foto: Guliver/ Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here