Lime & Mint: cele mai fresh nuanțe ale acestei primăveri

0
Lime & Mint: cele mai fresh nuanțe ale acestei primaveri
Catwalk: Tibi SS/19

Tendințele acestui sezon ne răsfață cu cele mai suculente și delicate culori. Conform raportului de tendințe ale agenției WGSN, culoarea “neo mint” va domina oficial lumea modei și a designului interior în 2020. Însă paleta fină și fresh de verde deja a pus stăpânire pe podiumuri și s-a insinuat în ținutele de street style ale acestui sezon.

Nuanțele mentolate și cele de culoarea pastelată a lămâiei verzi sunt ideale dacă simțiți nevoia de a împrospăta literalmente garderoba de primăvară și casa dumneavoastră. Piesele în aceste nuanțe, în special cele cu croieli diafane, cu volane și imprimeuri florale minuscule, vor insufla un aer romantic și lejer oricărei ținute.

Item-urile cu o formă mai rigidă, precum sandalele cu calapod dreptunghiular, sacourile supradimensionate sau accesoriile geometrice vor oferi acestor nuanțe o notă modernă și cool. Pentru un efect de impact, îndrăzniți să purtați un full look fresh, sau completați cu aceste nuanțe fine o ținută în care predomină culori aprinse și contrastante, precum fucsia sau albastru.

Inspirații streetstyle:

Nu ezitați să introduceți nuanțele vii de mint și lime și în interiorul casei. Pe lângă faptul că aceste culori vor oferi un efect terapeutic de relaxare, puteți fi sigure că ele vă vor bucura negreșit prin puterea lor de a lumina și împrospăta un spațiu.

Piese lime&mint disponibile în magazinele online și offline:

Citiți și: „10 piese din universul actriței Lucy Boynton”!

Foto: Imaxtree; prin amabilitatea distribuitorilor; Colaje: Veronica Nojac

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here