Lindsey Wixson se retrage din modelling la 23 de ani

0
Lindsey Wixson retragere din modelling la 23 de ani

Una dintre cele mai recognoscibile figuri din lumea modei, Lindsey Wixson, a decis ca e momentul sa puna punct carierei sale in fashion si sa se dedice unui business cu totul si cu totul diferit.

Modelul, descoperit la varsta de 15 ani de fotograful italian Steven Meisel si cooptat rapid de agentia de modelling Storm din New York a defilat de-a lungul timpului pentru branduri precum Carolina Herrera, Prada, Chanel, Dior sau Moschino. Lindsey Wixson a fost de asemenea prezenta in numeroase campanii publicitare.

Decizia lui Lindsey Wixson a fost cauzata de o accidentare la picior

Lindsey Wixson s-a retras din lumea modellingul-ului la 23 de ani. Muza Chanel a anuntat aceasta veste prin intermediul contului sau de Instagram si a declarat totodata ca intentioneaza sa se reprofileze spre domeniul ceramicii. Decizia lui Lindsey Wixson a fost cauzata de o accidentare la picior care a necesitat ingrijiri medicale serioase.

@micol.ceramics showing me all the ins and outs. #ceramics

O postare distribuită de Lindsey Wixson (@lindseywixson) pe

„As vrea sa-mi anunt cu tristete toti fanii ca accidentarea cu care m-am confruntat m-a obligat sa ma retrag din acest domeniu care presupune defilarea pe tocuri inalte”, a inceput ea. „Am o latura artistica, ce-si doreste la randul ei sa straluceasca. Si simt ca aceasta accidentare a avut totusi un scop, sa-mi arate ca trebuie sa merg mai departe. Aceasta industrie mi-a adus atat de multe si sunt recunoscatoare pentru toate lectiile deprinse de-a lungul anilor. Acum, mai mult decat oricand, simt ca este important sa-mi ascult corpul, dar si schimbarile din lumea modei si sa incerc sa depasesc acest moment”.

Ea si-a rugat fanii sa-i urmareasca noul proiect pe contul de Instagram wixsondesign, cont ce contine momentan cateva imagini cu cani proiectate chiar de Lindsey Wixson.

Cititi si: “Filmul mut in contraste Chanel”!

Foto: Guliver/ Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here